Rock Galactic: Survivor had een geweldige lancering

Rock Galactic: Survivor had een geweldige lancering

Het is nog maar een paar dagen geleden dat Deep Rock Galactic: Survivors via Early Access werd uitgebracht op PC, maar het is genoeg tijd geweest om meer dan een half miljoen exemplaren te verkopen. Dit nieuwe roguelike avontuur met de dwergen van Deep Rock Galactic in de hoofdrol is behoorlijk populair geworden onder de fans van het genre vanwege de unieke gameplaymechanieken. Het spel is een auto-shooter waarin je een dwerg bestuurt die op een missie wordt gestuurd om grondstoffen te verzamelen en een vijandige dreiging van buitenaardse insecten uit te roeien. Met vier verschillende personages om uit te kiezen, elk met verschillende vaardigheden, en een enorme verscheidenheid aan wapens om uit te kiezen, heeft Deep Rock Galactic: Survivor zichzelf naar succes gekatapulteerd met zijn verslavende roguelike gameplay.

De weg voor je

In Deep Rock Galactic: Survivo draait alles om het meedogenloos vernietigen van golven vijanden terwijl je op zoek gaat naar zeldzame mineralen en goud waarmee je je wapens verder kunt verbeteren. Naarmate je vordert in het spel, speel je meer specialisaties vrij voor elke klasse, nieuwe wapens en artefacten die je tijdens de volgende expedities kunt tegenkomen. Het spel volgt een patroon dat lijkt op dat van Vampire Survivors en er zijn enorm veel verschillende builds voor elke klasse, afhankelijk van de wapens die je kiest en hoe je ze verbetert.

Ontwikkelaar Funday Games heeft veel details over de toekomst van Deep Rock Galactic: Survivor onthuld in een recente verklaring die de roadmap voor het spel onthult. Naast het verwelkomen van suggesties van de fans, is de studio van plan om meer protagonisme te geven aan Bosco, de kleine robot die alle dwergen vergezelt op de expedities. De studio is ook van plan om de content in het spel uit te breiden met nieuwe secundaire missies, een nieuwe biome die nog moet worden aangekondigd, meer overkloks om de wapens aan te passen als je in level stijgt, en zelfs mutators die de gevaren die je op elke expeditie kunt vinden zullen veranderen. Al deze veranderingen zullen de variatie in het spel enorm vergroten en de speler meer opties geven om de herspeelbaarheid te vergroten.

 

 

Deep Rock Galactic: Survivor heeft al een sterke kern met solide gameplaymechanieken, maar zal op de lange termijn profiteren van al deze toevoegingen. De reis door Early Access zal veel veranderingen met zich meebrengen. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker de beste bron van Deep Rock Galactic: Survivor Steam keys is als je onder de grond wilt duiken om ongedierte uit te roeien en mijnbouw te bedrijven.

  • Officiële website : Deep Rock Galactic Survivor
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Ghost Ship Publishing
  • Ontwikkelaar : Funday Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 14 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief