Destiny 2 - De jaarlijkse Guardian Games Cup keert terug!

Destiny 2 - De jaarlijkse Guardian Games Cup keert terug!

Destiny 2 is een free-to-play online first-person shooter videogame ontwikkeld door Bungie. Het werd oorspronkelijk uitgebracht als een pay-to-play game in 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows. Het werd free-to-play, gebruikmakend van het games as a service model, onder de New Light titel op 1 oktober 2019, gevolgd door de release van het spel op Stadia de maand daarop, en vervolgens PlayStation 5 en Xbox Series X/S platforms in december 2020. Het spel werd uitgegeven door Activision tot 31 december 2018, toen Bungie de uitgeefrechten van de franchise verwierf. Het is het vervolg op Destiny uit 2014 en de daaropvolgende uitbreidingen.

Het spel speelt zich af in een "mythische sciencefiction" wereld en bevat een multiplayer "shared-world" omgeving met elementen van rollenspellen. Net als in het origineel zijn de activiteiten in Destiny 2 verdeeld tussen speler versus omgeving (PvE) en speler versus speler (PvP) speltypen. Naast de normale verhaalmissies bevat PvE "strikes" en kerkers voor drie spelers en raids voor zes spelers. Er is ook een free roam patroulemodus beschikbaar voor elke bestemming met openbare evenementen en activiteiten die niet beschikbaar zijn in het origineel. Bij deze activiteiten ligt de nadruk op het verkennen van de bestemmingen en interacties met niet-spelerpersonages (NPC's); in het originele Destiny kwamen NPC's alleen voor in sociale ruimtes. PvP bevat op doelstellingen gebaseerde speltypen en traditionele deathmatch speltypen.

Op 29 februari kondigde het Destiny 2-team op de officiële website van het spel aan dat het jaarlijkse toernooi genaamd "THE ANNUAL GUARDIAN GAMES CUP" officieel zou terugkeren:

It’s once again time for our annual Guardian Game’s Cup! Guardian Games Cup 2024 is a team-based competition beginning at 9:00 PST on March 5, 2024, and concluding at 09:59 AM PDT on March 26, 2024. Teams will compete in the Technical and Charitable categories. The Technical category tracks each officially registered team’s total number of Medallions dunked during Guardian Games All-Stars. The Charitable category tracks the total amount raised through the team’s official Bungie Foundation sign-up page throughout the same period.

 

 

Bungie maakte ook de prijzen bekend voor de categorieën in de jaarlijkse Guardian Games Cup:

  •     The first-place teams in each category: life-size physical Allstar Vector Skimmer replica with the team’s names engraved (one per team per category).
  •     Top two teams in each category: Guardian Games Medals ($50 MSRP) for each team member (maximum of six per team per category).
  •     Top three teams in each category: Binary Cascade emblem codes for each team member (maximum of six per team per category).
  •     Top four teams in each category: Bungie Store $50 discount codes for each team member (maximum of six per team per category)

Tijdens Guardian Games strijden spelers in een reeks klassikale activiteiten om te bepalen welke klasse de beste is. Spelers die deelnemen aan Guardian Games moeten zich richten op het halen van een scoredrempel door strike-scores te halen in de Guardian Games-afspeellijst of door medaillons te sparen bij het Tower Podium. Bij het bereiken van de scoredrempel worden spelers beloond met een speciale gloed in de Toren.

De speler in de Toren met de hoogste wekelijkse score ontvangt een unieke gloed. Deze gloed blijft actief tot de wekelijkse reset of tot Guardian Games eindigt. Spelers kunnen op de hoogte blijven van de winnende Klasse door het Torenpodium, de verschillende Klassevlaggen bij de Toren en de kalender van de Guardiaanspelen in het spel te bekijken.

Spelers die willen deelnemen aan dit jaarlijkse toernooi kunnen zich registreren op de Tiltify-campagnepagina en moeten ook hun Bungie-ID opgeven.

De nieuwste Destiny 2 DLC, getiteld "The Final Shape", wordt officieel uitgebracht op 4 juni 2024 en dient als afsluiting van de verhaallijn van de "eerste saga" in het spel. Om de beste deals voor Destiny 2: The Final Shape te krijgen, raden we je aan de prijsvergelijker van dLcompare te gebruiken.

0.66€
Destiny 2
Destiny 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief