Destiny 2's uitbreiding The Witch Queen komt in 2022 uit

Destiny 2's uitbreiding The Witch Queen komt in 2022 uit

Te midden van grote verwachtingen van Destiny 2 fans heeft Bungie een eerste blik en een releasedatum gegeven voor hun nieuwste uitbreiding, The Witch Queen. Aanvankelijk was de release gepland voor 2021, maar Bungie heeft de Witch Queen release verplaatst naar 22 februari 2022. De uitbreiding zal beschikbaar zijn op alle ondersteunde platforms van Destiny 2, waaronder PlayStation 4 en 5, de Xbox One en Series X/S, PC, en Google Stadia.

De nieuwste uitbreiding concentreert zich op Savathûn, de titulaire Heksenkoningin, een god van de Hive en zuster van Oryx, de Taken King, en Xivu Arath, de God van de Oorlog. Ze is een wezen van bedrog en intriges en belooft een geduchte vijand te worden voor zelfs doorgewinterde Destiny 2-spelers.

 

 

De update zal echter niet alleen Savathûn omvatten. Destiny 2 spelers kunnen ook een bezoek aan haar Throne World verwachten. In een met moeras gevulde omgeving die de godin naar haar wensen kan buigen, moeten de spelers het niet alleen opnemen tegen haar troepen, maar ook tegen leugens, illusies, en Savathûn's duistere geheimen - met name hoe zij en haar Lucent Hive de kracht van het Licht hebben gestolen.


De Gilden zullen wat hulp krijgen tegen deze nieuwe dreiging dankzij de introductie van wapenbewerking. Spelers kunnen nu seizoensgebonden wapens maken die unieke mods, schaduwen en stats hebben. De Heksenkoningin zal ook glaven als wapenklasse introduceren. Behalve het gebruik in de mêlee zullen glaives ook projectielen kunnen afvuren en een energieschild kunnen inzetten, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan je arsenaal wordt.


Volgens Bungie zal The Witch Queen een definitief einde geven aan de Licht en Duisternis saga.

 


“The Witch Queen will light the fire on a strongly interconnected narrative across Lightfall and beyond, unlike anything we’ve ever attempted before, with characters, arcs, heroes and villains that persist over multiple future releases.”


Van The Witch Queen wordt verwacht dat het een keerpunt wordt voor Destiny 2 in termen van verhaal, graphics, en gameplay, die je in deze video kunt bekijken:

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

8.21€
Destiny 2
Destiny 2
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief