Het nieuwe seizoen van Destiny 2 begint volgende week maandag

Het nieuwe seizoen van Destiny 2 begint volgende week maandag

Sinds Bungie in 2019 afscheid nam van Electronic Arts heeft het bedrijf veel meer controle gekregen over het soort inhoud dat Destiny 2 krijgt. Niet alleen hebt de gratis versie van het spel bijgedragen meer spelers in het spel te brengen, maar ook de nieuwe uitbreidingen en de seizoensinhoud die voor het spel wordt uitgebracht hebben het spelersbestand behoorlijk stabieler gemaakt. De lancering van de Beyond Light uitbreiding vorig jaar heeft de toon gezet voor de volgende maanden en nu een nieuw seizoen op het punt staat te beginnen vinden er tal van nieuwe gebeurtenissen plaats.

Het Season of the Splicer begint volgende week en het brengt nieuwe wapens en missies naar het spel, samen met de terugkeer van een van de klassieke raids in de serie, de Vault of Glass. De verhaallijn van dit seizoen heeft de Vex als hoofdrolspelers. Deze oude metalen krijgers zijn altijd een bedreiging voor de Guardians geweest, maar ze zijn terug met een plan om de melkweg te ontwrichten. De Vex hebben de zon geblokkeerd, waardoor de Last City in een eindeloze nacht wordt geworpen. Natuurlijk krijgen de Guardians de leiding over het herstel van het zonlicht in de stad, met de hulp van enkele onverwachte bondgenoten.

 

 

Qua inhoud bevat het Season of the Splicer een nieuwe versie van de Vault of Glass, de eerste raid in Destiny, waarmee spelers vele uitdagingen in Venus kunnen aangaan. Wees klaar voor een paar verrassingen, ook als je de raid in het verleden al wist te voltooien. Er zullen dit seizoen ook nieuwe wapens beschikbaar zijn, en het markeert ook de komst van het nieuwe Armor Synthesis systeem, waarmee je het uiterlijk van je Guardians kunt aanpassen.

Als je deze geweldige first-person schietervaring nog niet geprobeerd hebt, is de basisinhoud van Destiny 2 gratis beschikbaar voor alle spelers. Als je eenmaal hebt uitgevogeld of het je bevalt, zijn er verschillende uitbreidingen die je kunt kopen om de inhoud en mogelijkheden in het spel uit te breiden, waaronder Shadowkeep en Beyond Light.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief