Capcom geeft details over de inhoud van Exoprimal bij de lancering

Capcom geeft details over de inhoud van Exoprimal bij de lancering

Hoewel de open bèta van Exoprimal heel wat spelers bijeenbracht en de ervaring de moeite waard was, toonde het slechts een klein deel van wat Capcom's nieuwe titel bij de lancering zal bieden. Spelers konden alleen enkele missies uit de Dino Survival modus testen, Exoprimal zal veel verschillende spelmodi en opties bevatten, en de ontwikkelaar heeft daar onlangs wat licht op geworpen. 

 

 

In Exoprimal neem je de rol aan van een Exofighter die een dinosaurusinvasie probeert te stoppen. Deze oude beesten vallen onze planeet binnen via portalen die willekeurig over de hele wereld verschijnen. gelukkig heeft de corporatie Aibius een AI gemaakt die kan voorspellen waar ze zullen verschijnen, en dat geeft de mensheid een kans. Jij bent een van de dappere krijgers die ze moet bestrijden en die portalen moet sluiten, samen met andere Exofighters, uitgerust met geavanceerde technologische wapens en pantsers. 

Veel spannende functies

Exoprimal is een online, teamgebaseerde FPS waarin spelers het opnemen tegen dinosaurussen in verschillende modi, en het zal bij de lancering de volgende functies bevatten, afgezien van de modus Dino Survival:

 

  • Missies zonder directe gevechten tussen spelers waarbij de overwinning wordt bepaald door de PvE-doelstellingen zo snel mogelijk uit te spelen.
  • Cutscenes en een Analysis Map waarin spelers het verhaal van Exoprimal en de mysteries rond Leviathan en parallelle werelden kunnen verkennen.
  • Verhaalgerelateerde missies in Dino Survival
  • Coöpmissies voor 10 spelers met een verscheidenheid aan doelstellingen en nog heftigere dinosaurussen
  • Een verscheidenheid aan kaarten zoals Dam en Vulkanische Basis
  • 5-speler missies die wekelijks rouleren met wereldwijde klassementen voor de snelste voltooiingstijd
  • Uitrusting genaamd Modules waarmee de mogelijkheden van het exosuit verder kunnen worden aangepast
  • Exosuit-skins, wapenskins, stickers, emotes en andere cosmetische opties.
  • In-game medailles en prijzen voor het voltooien van bepaalde uitdagingen, zoals het blokkeren van een bepaalde hoeveelheid schade als Tankpak.

 

Capcom zal Exoprimal uitbreiden met post-launch updates die nog meer functies zullen toevoegen, waaronder exosuit varianten, seizoensgebonden content en crossover samenwerkingen met andere populaire titels van het Japanse bedrijf.

De release van Exoprimal staat gepland voor 14 juli 2023, op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Je kunt je Exoprimal cd-sleutel nu al voor de beste prijs pre-orderen met onze prijsvergelijker.

18.02€
Exoprimal
Exoprimal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief