Exoprimal, Capcom's nieuwste dinosaurus IP, lanceert in juli

Exoprimal, Capcom's nieuwste dinosaurus IP, lanceert in juli

In de Capcom Spotlight onthulde de ontwikkelaar een hoop spannend nieuws. De Resident Evil 4 Remake kettingzaag demo, nieuwe info over Street Fighter 6, en de release van Monster Hunter Rise: Sunbreak uitbreiding op Xbox Series X|S en PlayStation 4 en 5. Het Capcom Spotlight evenement bevestigde ook de releasedatum van Exoprimal en introduceerde ook nieuwe Exosuits, dinosaurussen en de komende Open Beta Test. 

De Exoprimal Open Beta Test vindt plaats van 16 maart om 17:00 PDT tot 19 maart om 16:59 PDT op alle platforms. De OBT zal cross-platform matchmaking bevatten, waardoor Exofighter-squads het kunnen opnemen tegen rivaliserende eenheden op andere systemen. Spelers krijgen ook de kans om alle 10 Exosuits uit te proberen, inclusief de twee die vandaag zijn onthuld. Als speciale bonus komen alle OBT-deelnemers in aanmerking voor een Aibius medaillebedeltje om hun Exosuits in het volledige spel mee uit te rusten.

 

 

Krieger en Nimbus zijn de nieuwste Exosuits die meedoen aan de actie. Elk model heeft unieke krachten om hun bondgenoten op het slagveld bij te staan. Krieger heeft een zwaar arsenaal om vijanden in hun spoor tegen te houden. Dit kolossale Tank-type Exosuit heeft zwaar geschut om het team te beschermen met formidabele onderdrukkende vuurkracht. Ondertussen is Nimbus een zeer mobiel Support-type Exosuit. Deze rolschaatsende pistoleerling kan zich in de strijd storten met wapens in brand of zich door dinosauruszwermen banen om gewonde teamgenoten te genezen.

De uitzending onthulde ook nieuwe prehistorische bedreigingen die de Exofighters moeten overleven terwijl ze een manier zoeken om te ontsnappen aan de tijdbuigende experimenten van de sinistere A.I. Leviathan. De gepantserde Stegosaurus is terug uit het verleden met het vreemde nieuwe vermogen om Exosuits te ontwapenen met zijn gebrul. Pas ook op voor de Sinornithosaurus. Deze gevleugelde beesten mogen dan klein zijn, ze bewegen zich in groepen en grijpen zich vast aan Exosuits om ze in bedwang te houden. Bovendien komen er nog twee gemuteerde varianten bij: de Stealth Neosaur en Cryo Neosaur, die onzichtbaarheid en ijsaanvallen gebruiken om Exofighters te shockeren en chaos te veroorzaken.

 

 

Pre-orders voor Exoprimal staan op de rol en bevatten drie Exosuit skins als speciale bonus. Naast de Standard Edition is een Deluxe Edition beschikbaar, die de "Head Start Kit" bevat plus "Survival Pass Season 1: Premium Tier" als limited-time bonus. De Head Start Kit bevat drie extra Exosuit skins en vroege unlock tickets voor Nimbus, Vigilant en Murasame. Deze Exosuits zijn ook vrij te spelen via gameplay in de Standard Edition. De Survival Pass beloont spelers voor hun in-game vooruitgang en heeft zowel gratis als premium niveaus. De Season 1 Premium Tier biedt 19 extra Exosuit-skins, 10 wapenskins, 4 emotes, 3 decals en meer.

Exoprimal wordt op 14 juli 2023 uitgebracht voor de Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC. Een nieuw IP is altijd een risico, maar als je bereid bent te wedden op Capcom, dat de laatste tijd alleen maar stellaire spellen heeft geproduceerd, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor Exoprimal. Misschien motiveert het succes ervan Capcom om te investeren in een toekomstige remake van Dino Crisis.

12.02€
Exoprimal
Exoprimal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief