Exoprimal krijgt nieuwe Exosuit-varianten

Exoprimal krijgt nieuwe Exosuit-varianten

Na de lancering van Exoprimal een paar dagen geleden, zijn er al duizenden spelers die het opnemen tegen hordes woeste dinosaurussen. Capcom's online multiplayer shooter biedt een spannende en uitdagende ervaring voor iedereen die de planeet wil redden van een dinosaurusinvasie door ze te vernietigen met hi-tech wapens en krachtige Exosuits. Elk van hen biedt een unieke combinatie van krachten en wapens die het meest geschikt zijn voor het uitvoeren van een specifieke rol op het slagveld, en er zijn nu al meerdere mogelijke combinaties beschikbaar als je een team vormt in Exoprimal.

 

 

Nieuwe wapenopties op komst

Het aantal Exosuits dat beschikbaar is in Exoprimal zal drastisch toenemen als de post-launch content wordt uitgebracht. Capcom heeft ons een voorproefje gegeven van het soort content dat aan het spel zal worden toegevoegd, waaronder nieuwe spelstanden en verschillende Exosuit-varianten. De Alfavarianten zullen de manier waarop je speelt aanzienlijk veranderen terwijl je een bepaald Exosuit draagt, omdat ze het wapen dat je gebruikt of je krachten aanpassen. Je kunt nu alle verschillende Alpha Variant Exosuit modificaties bekijken in de lijst hieronder.

Deadeye: aanvalsgeweer wordt vervangen door een shotgun met burst fire-optie, waardoor bereik wordt ingeruild voor enorme vuurkracht.

Zephyr: vervangt het dubbele zwaard door een werpbare chakram die je vijanden op gemiddelde afstand aan flarden kan schieten.

Barrage: een gloednieuwe raketwerper heeft meer tijd nodig om op te laden, maar levert krachtigere explosies dan de oude granaatwerper.

Vigilant: een semi-automatisch geweer met hoge vuurkracht vervangt het sluipschuttersgeweer voor deze variant, die ook je behendigheid verhoogt.

Roadblock: een inzetbaar energieschild en een op je arm gemonteerde shotgun maken je tankier en dodelijker dan ooit tevoren.

Murasame: je vertrouwde katana is vervangen door een frost glaive die vijanden kan bevriezen en enorme gebiedsaanvallen kan uitvoeren.

Krieger: een oplaadbare shotgun met twee vuurstanden waarmee je vijanden kunt terugslaan en een groter gebied kunt bestrijken met je aanvallen.

Witchdoctor: de nieuwe dualiteitsstraal is een energiewapen dat vriendelijke doelwitten kan genezen en tegelijkertijd vijanden kan beschadigen.

Skywave: met deze variant kun je bliksemschichten op je vijanden laten neerregenen om ze te verdoven.

Nimbus: een paar dubbele jachtgeweren vergroten drastisch je vuurkracht en het gebied dat je met elk schot kunt bestrijken.

 

Al deze Alpha Variant Exosuits worden toegevoegd aan Exoprimal zodra Season 1 begint op 16 augustus met de eerste grote content update voor de game. Het enige wat je hoeft te doen om er toegang toe te krijgen is onze prijsvergelijker bezoeken om Exoprimal goedkoop te kopen als je Capcom's nieuwste shooter nog moet ontdekken.

12.81€
Exoprimal
Exoprimal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief