Instant Gaming EU
 
 

Exoprimal

 • PC
 • PS5
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Het is een totale oorlog tussen mensen en dinosaurussen in de multiplayer co-op shooter, Exoprimal. Trek je exosuit aan en vecht tegen een eindeloze stroom dinosaurussen in een gevecht om het voortbestaan van de soort.  Het is het jaar 2043. Om de een of andere mysterieuze reden verschijnen er overal in de stad portalen door de tijd en hordes dinosaurussen stromen er doorheen. De mensheid zal worden verslonden, tenzij jouw team ze voorgoed kan tegenhouden.  Twee teams van vijf spelers trekken exopakken aan en vechten tegen de dinosaurussen, maar slechts één team zal overleven. Stel je team samen en selecteer je exosuits. Elk pak heeft een unieke vaardigheid. Roadblock kan bijvoorbeeld een schild genereren dat zijn teamgenoten beschermt.  Maar niet één exosuit kan al je problemen oplossen. Een deel van je strategie is om de juiste combinatie exosuits voor de juiste situaties te hebben. Wat werkt tegen een horde velociraptors kan niets uitrichten tegen een razende T-Rex. Als je strategie niet werkt, kun je op elk moment je exosuit verwisselen voor een ander.  Vecht samen in Exoprimal. Het is tijd om te bepalen wie er wint en wie er uitsterft.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Exoprimal

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  • Zestaw na dobry początek
  • Kupon na wczesne odblokowanie egzopancerza Vigilant
  • Kupon na wczesne odblokowanie egzopancerza Murasame
  • Kupon na wczesne odblokowanie egzopancerza Nimbus
  • Skórka Paladyn dla egzopancerza Vigilant
  • Skórka Biały strażnik dla egzopancerza Murasame
  • Skórka Kraina Czarów dla egzopancerza Nimbus

  Bonus ograniczony czasowo

  • Survival Pass sezon 1: poziom Premium

  (*) We hebben dit product gevonden bij 24 handelaren, de laagste prijs is 13.06€ bij Kinguin en onze gebruikers hebben 66 opmerkingen achtergelaten

  Opmerkingen over Exoprimal

  Arnold19
  Arnold19
  27 jun 2023 09:33on dlcompare.com
  This game is just incredible, the gameplay that captivates you,the stunning graphics and just everything about this game is absolutely fun!!
  Dit spel is gewoon ongelooflijk, de gameplay die je betovert, de prachtige graphics en gewoon alles aan dit spel is absoluut leuk!!!
  lyssylyss76
  lyssylyss76
  26 jun 2023 20:13on dlcompare.es
  Sintiéndolo mucho este tipo de juegos no me gustan, no quita que puedan ser buenos pero para mi son demasiado agresivos.
  Het spijt me dat ik moet zeggen dat ik niet van dit soort spellen hou. Het betekent niet dat ze niet goed kunnen zijn, maar voor mij zijn ze te agressief.
  IoSonoVendemmia
  IoSonoVendemmia
  26 jun 2023 17:59on dlcompare.it
  Finalmente uno shooter puro, di quelli in cui non devi stare molto dietro a una storia. Gioco di squadra e tanti dinosauri enormi da impallinare come se non di fosse un domani. ottimo per rilassare un po i nervi e scaricare la tensione. Ogni tanto ci sta un po' di rilassamento puro e spensierato :D
  Eindelijk een pure shooter, het soort waarbij je niet veel met een verhaal bezig hoeft te zijn. Teamgameplay en heel veel enorme dinosaurussen om op te schieten alsof er geen morgen is. Goed om de zenuwen te kalmeren en de spanning te verlichten. Af en toe heb je een beetje pure, zorgeloze ontspanning nodig :D
  Adricted
  Adricted
  26 jun 2023 15:33on dlcompare.fr
  Une super découverte avec des images incroyables et une esthétique très appréciée ! Le gameplay est aussi super varié et immersif.
  Het is een geweldige ontdekking, met ongelooflijke visuals en een zeer gewaardeerde esthetiek! De gameplay is ook super gevarieerd en meeslepend.
  643ddd1438910@Điegѳ вeℓℓveя
  643ddd1438910@Điegѳ вeℓℓveя
  25 jun 2023 20:57on dlcompare.es
  Soy un gran fan de ExoPrimal y tengo que decir que el juego es absolutamente increíble. Los gráficos son impresionantes, el mundo futurista es cautivador y la historia es envolvente. El combate es intenso y lleno de acción, con una enorme variedad de armas y habilidades a mi disposición. También me encanta la posibilidad de personalizar a mi personaje. La jugabilidad es fluida y realmente satisfactoria.
  Ik ben een grote fan van ExoPrimal en ik moet zeggen dat het spel absoluut geweldig is. De graphics zijn prachtig, de futuristische wereld is boeiend en het verhaal is meeslepend. De gevechten zijn intens en boordevol actie, met een enorme verscheidenheid aan wapens en vaardigheden. Ik ben ook dol op de mogelijkheid om mijn personage aan te passen. De gameplay is vloeiend en geeft veel voldoening.
  alphacentaury
  alphacentaury
  24 jun 2023 08:07on dlcompare.fr
  Exoprimal est un jeu d'action-aventure qui vous plonge dans un monde préhistorique peuplé de créatures sauvages. Vous incarnez un chasseur qui doit survivre et explorer ce monde hostile, tout en affrontant des dinosaures et d'autres bêtes féroces. Le jeu propose des graphismes époustouflants, une bande-son immersive et un gameplay varié. j'ai hate de tester ce jeu, car il va me faire ressentir des émotions fortes et des sensations de liberté
  Exoprimal is een actie-avonturenspel dat je onderdompelt in een prehistorische wereld die wordt bevolkt door wilde wezens. Je kruipt in de huid van een jager die moet overleven en deze vijandige wereld moet verkennen, terwijl je vecht tegen dinosaurussen en andere woeste beesten. Het spel heeft prachtige graphics, een meeslepende soundtrack en gevarieerde gameplay. Ik kan niet wachten om dit spel uit te proberen, want het zal me een sensatie en een gevoel van vrijheid geven.
  MrPotetoss
  MrPotetoss
  22 jun 2023 23:57on dlcompare.com
  As a longtime gamer, I've seen it all and I'm one of those who positively accepts remakes and remastered versions of old games. That said, I've been waiting for a dino crisis remaster for years, but I'm happy with this Exoprimal! ;D Ok, the similarities begin and end with dino shooting, but that's something
  Als oude gamer heb ik het allemaal al gezien en ik ben een van die mensen die remakes en geremasterde versies van oude spellen positief accepteert. Dat gezegd hebbende, ik wacht al jaren op een dino crisis remaster, maar ik ben blij met deze Exoprimal! ;D Ok, de overeenkomsten beginnen en eindigen met dino schieten, maar dat is iets
  StockHutzo
  StockHutzo
  22 jun 2023 23:29on dlcompare.com
  I agree with other fellow players who have left some feedback: the usual shoot shoots anything that moves. flat! We hope that in the coming years someone will follow Zelda's example and start implementing more complex and fun game dynamics.
  Ik ben het eens met andere medespelers die feedback hebben achtergelaten: het gebruikelijke schieten schiet op alles wat beweegt. plat! We hopen dat iemand de komende jaren het voorbeeld van Zelda volgt en complexere en leukere speldynamieken gaat implementeren.
  Squirrel_Fury
  Squirrel_Fury
  22 jun 2023 20:07on dlcompare.com
  the game itself seems well done in terms of graphics and very adrenaline. The two-team competing system is very interesting, and then there are the dinosaurs. to try absolutely
  het spel zelf lijkt goed gedaan qua graphics en erg adrenaline. Het twee-teams wedstrijdsysteem is erg interessant, en dan zijn er nog de dinosaurussen. om absoluut te proberen
  LéaMiku
  LéaMiku
  21 jun 2023 08:42on dlcompare.fr
  Je suis un grande fan d'ExoPrimal et je dois dire que le jeu est absolument incroyable ! Les graphismes sont époustouflants, l'univers futuriste est captivant et l'histoire est immersive. Les combats sont intenses et pleins d'action, avec une grande variété d'armes et de capacités à ma disposition. J'adore aussi la possibilité de personnaliser mon personnage. Le gameplay est fluide et la jouabilité est vraiment satisfaisante.
  Ik ben een grote fan van ExoPrimal en ik moet zeggen dat het spel absoluut ongelooflijk is! De graphics zijn prachtig, de futuristische wereld is boeiend en het verhaal is meeslepend. De gevechten zijn intens en boordevol actie, met een enorme verscheidenheid aan wapens en vaardigheden. Ik ben ook dol op de mogelijkheid om mijn personage aan te passen. De gameplay is vloeiend en geeft veel voldoening.
  Laat meer reacties zien

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Officiële website : Exoprimal
  • Categorieën : Actie , Science fiction , Teambased spel
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 juli 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-Bit)
   • CPU : Core i5-7500
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Radeon RX 560
   • Opslagruimte : 50 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Core i7-8700K
   • RAM : 16 GB
   • GPU : Radeon RX 590
   • Opslagruimte : 50 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 16ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief