Exoprimal onthult roadmap voor de komende zes maanden

Exoprimal onthult roadmap voor de komende zes maanden

Capcom maakte zich op voor de lancering van Exoprimal met een speciale presentatie waarin nieuwe details werden gedeeld voor de online team-gebaseerde actiegame. De Exoprimal Showcase gaf een voorproefje van wat Exofighters te wachten staat als de wargames beginnen. Het digitale evenement bevatte een voorproefje van komende seizoensupdates, waaronder een nieuwe modus, Alfa- en Beta Exosuit-varianten, Monster Hunter en Street Fighter 6 crossovers en meer. De ontwikkelaar introduceerde ook de functie "Final Mission Selection" voor het hoofd speltype Dino Survival. Deze optie biedt de keuze tussen speler-tegen-speler (PvP), speler-tegen-omgeving (PvE) en willekeurige wedstrijden.

De presentatie van de Exoprimal showcase begint na 12:35 minuten.

 

 

Als Exoprimal later deze week lanceert, zal de Dino Survival modus een "Final Mission Selection" functie bevatten die spelers drie matchmaking opties biedt: PvP, PvE en willekeurig. In PvP gaan twee rivaliserende teams van Exofighters tegen elkaar strijden aan het einde van wedstrijden. Dit bepaalt welk team wint en wie aan de raptors wordt gevoerd. Bij PvE draait het om snelheid. Bij deze missies is meestal geen sprake van directe PvP. In plaats daarvan krijgt het team dat als eerste alle doelen heeft voltooid toestemming om te overleven. De willekeurige optie geeft de avonturiers een kleine ervaringsbonus. Exofighters zijn ook altijd vrij om hun voorkeursinstellingen te veranderen en dingen door elkaar te gooien.

Capcom ondersteunt Exoprimal met seizoensgebonden content-updates die belangrijke nieuwe functies introduceren, en de showcase van vandaag gaf een voorproefje van waar fans de komende maanden hun tanden in zullen zetten. Elk seizoen zal gratis beschikbaar zijn voor spelers, maar introduceert een nieuwe Survival Pass, het equivalent van Exoprimal's battle pass. Deze komt met twee varianten: een gratis en een premium modus.

Seizoen 1 begint tegelijk met de lancering van het spel aanstaande vrijdag en zal twee weken later op 28 juli 2023 een nieuwe spelmodus introduceren. Savage Gauntlet is een coöp-ervaring die teams van vijf spelers uitdaagt met late game PvE-missies die wekelijks rouleren en opnieuw kunnen worden gespeeld voor hogere klassementen en beloningen. Op 17 augustus 2023 brengt Exoprimal zijn eerste grote titelupdate uit, waarbij in één keer 10 Alpha-varianten van Exosuits aan het rooster worden toegevoegd. Deze alternatieve ontwerpen hebben compleet andere wapens dan hun standaard tegenhangers en bieden nieuwe manieren om te genieten van zowel Dino Survival als Savage Gauntlet.

 

 

Seizoen 2 begint medio oktober 2023 en bevat de volgende titelupdate, met de ronduit heftige Street Fighter 6-samenwerking die vorige maand werd geplaagd. Spelers kunnen ook uitkijken naar andere toevoegingen, waaronder een nieuwe map en eindmissie, plus meer tuig en modules.

 In januari 2024 wordt het wapenarsenaal in Seizoen 3 opnieuw uitgebreid met bèta-variant Exosuits. Naast deze glimmende nieuwe harnassen roept deze update een nieuwe vijand op om mee te vechten, de Neo Triceratops. Er wordt ook gewerkt aan een samenwerking met de Monster Hunter-serie die deel zal uitmaken van Seizoen 3.

Exoprimal komt wereldwijd uit op 14 juli 2023, voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Exoprimal CD Keys en sluit je aan bij je team dat het opneemt tegen dinosaurussen en andere spelers.

12.02€
Exoprimal
Exoprimal
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief