Instant Gaming EU
 
 

Diablo 2: Resurrected ondersteunt cross-progression

Diablo 2: Resurrected ondersteunt cross-progression

Het enorme succes van de recente Diablo 2: Resurrected open bèta heeft aangetoond dat er een enorm aantal spelers is dat geïnteresseerd is in het spelen van deze nieuwe versie van de klassieke ARPG. Ook al is de belangrijkste nieuwigheid van het spel alleen zijn verbeterde graphics, toch had het oorspronkelijke Diablo 2 zo'n enorme impact in het genre en bezorgde het de spelers zoveel uren plezier, dat de mogelijkheid om die ervaring opnieuw te beleven genoeg is om veel belangstelling voor het nieuwe spel te wekken. 

 

 

Nu Blizzard onthuld heeft dat Diablo 2: Resurrected volgende week verkrijgbaar zal zijn, rest iedereen die reikhalzend wacht om het spel te spelen niets anders dan onze prijsvergelijker te bezoeken om Diablo 2: Resurrected tegen de beste prijs goedkoop te kopen. Maar Blizzard wil er zeker van zijn dat de komende release van het spel een succes wordt, en daarom blijft het nieuwe informatie over het spel onthullen, ook al is het op het laatste moment.

Er zijn tegenwoordig veel spelers die hun favoriete spellen op verschillende platforms spelen. Daarom is cross-progression een eigenschap die door hen heel welkom is. In een spel als Diablo 2: Resurrected betekent de willekeurigheid van item drops en de grote verscheidenheid aan stats en krachten die je uitrusting kan hebben, dat je misschien niet twee keer hetzelfde item tegenkomt. Daarom is het bijhouden van je voortgang als je op een ander platform begint te spelen bijzonder belangrijk. Blizzard's uitvoerend producent Rod Fergusson heeft bevestigd dat Diablo 2: Resurrected cross-platform progressie zal hebben op PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, en Xbox Series X/S.

 

 

Cross-progression is echter iets anders dan cross-play, en Diablo 2: Resurrected spelers zullen nog steeds beperkt zijn tot hun respectieve platforms als ze zich met multiplayer bezighouden, althans bij de lancering. We weten niet echt wat de toekomst voor het spel in petto heeft op het gebied van cross-play. Toch, nu Blizzard verzonken is in de ontwikkeling van Diablo 4 en probeert World of Warcraft te redden, krijgt Diablo 2: Resurrected misschien net genoeg aandacht om ze wat tijd te geven.

Dat gezegd hebbende, zal Diablo 2: Resurrected interessant genoeg zijn voor wie zijn vroegere ervaringen in de wereld van Sanctuary wil herbeleven. De lancering van het spel is gepland voor 23 september, en je kunt het op elk moment tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief