Eneba COM
 
 

Diablo II: Resurrected hervat zijn testen dit weekend

Diablo II: Resurrected hervat zijn testen dit weekend

Het is nogal merkwaardig dat de grootste aankondiging op Blizzcon dit jaar over een oud spel gaat in plaats van een nieuwe titel in de schijnwerpers te zetten. Wel, technisch gezien is Diablo II: Resurrected een nieuw spel, maar voor zover we weten zal het niet veel nieuwigheden qua inhoud brengen in vergelijking met het oude Diablo II, dus is het gewoon hetzelfde spel met een nieuw jasje. Het is waar dat het nieuwe functies zal bevatten zoals cross-platform progressie, vernieuwde ladderseizoenen, een vernieuwde gebruikersinterface, en een uitgebreide stash om eventuele opslagproblemen te verminderen, maar tot nu toe heeft Blizzard nog niets onthuld in de trant van nieuwe bazen, vijanden, of extra mechanieken.

De doorgewinterden die het verhaal van de Dark Wanderer volgden en in het verleden de wereld van Tristam redden van een nieuwe Hel, krijgen de kans om een epische verhaallijn weer van voren af aan te beleven, ditmaal met de klassen en inhoud uit Lord of Destruction, want die zijn ook in Diablo II: Resurrected opgenomen. Maar een van de meest geanticipeerde features van de nieuwe versie is de coöperatieve multiplayer mode, waarin 8 spelers en hun huurlingen samen zullen kunnen strijden tegen de bewoners van de Burning Hells.

 

 

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van Diablo II: Resurrected vóór de lancering, moet je de officiële website van het spel bezoeken en je aanmelden voor de alpha. Een nieuwe vindt dit weekend plaats en stelt alle deelnemers in staat de eerste twee aktes van het spel door te spelen. Drie verschillende klassen zullen tijdens deze testfase beschikbaar zijn, de Tovenares, de Barbaar en de Amazone. Hoewel er geen level cap zal zijn en je naar hartelust zult kunnen spelen zolang de alpha duurt als je een uitnodiging krijgt, zal het delen van het plezier met andere deelnemers niet mogelijk zijn omdat alleen de single-player mode geactiveerd zal zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief