Diablo II: Resurrected krijgt nieuwe functies

Diablo II: Resurrected krijgt nieuwe functies

Hoewel veel spelers verwachtten dat Diablo II: Resurrected alleen een nieuwe versie van de klassieker zou zijn met alleen iets betere graphics, blijkt dat Blizzard nieuwe functies aan het spel toevoegt, dankzij de feedback die de spelers gaven tijdens de technische alfa-testen van het spel. De testfase heeft nog niet zo lang geleden plaatsgevonden en de ontwikkelaars zijn erin geslaagd veel informatie te verzamelen. In plaats van stil te blijven zitten, heeft Blizzard al die gegevens gebruikt om een tabel te maken met verschillende soorten updates voor Diablo II: Resurrected die het licht zullen zien als het spel uitkomt.

Van die toevoegingen zal de meest interessante de inventarisruimte beïnvloeden. Spelers zullen in Diablo II: Resurrected de voorwerpen in hun gedeelde voorraadkist kunnen ordenen over drie tabbladen met elk 100 vakjes. Dat is veel meer ruimte dan wat ze in de oorspronkelijke versie van het spel hadden en het zal ze behoeden voor het moeten verkopen van buit die later van pas kan komen als ze om wat voor reden dan ook van vaardigheid veranderen of het aan een ander personage willen doorgeven. Het spel krijgt ook nog verschillende andere veranderingen die je in het officiële bericht hierover kunt bekijken.

 

 

De bèta voor Diablo II: Resurrected vindt plaats in augustus en het is weer een mooie gelegenheid voor de ontwikkelaars om gegevens te verzamelen en het spel te verbeteren vóór de release van de definitieve versie. Om aan de bèta te kunnen deelnemen hoef je het spel alleen maar te pre-orderen. De release van de definitieve versie van Diablo II: Resurrected is gepland voor 23 augustus op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief