Diablo II remaster is een feit

Diablo II remaster is een feit

Hoewel we er een paar weken geleden in een ander artikel al over speculeerden, is de lancering van een gloednieuwe versie van het klassieke actie-rollenspel Diablo II nog maar een paar dagen geleden officieel aangekondigd. Blizzcon Online, het jaarlijkse evenement dat dient als platform om alle nieuwigheden te onthullen die in de komende maanden naar Blizzard spellen komen, heeft afgelopen weekend plaats gevonden en het heeft heel wat aankondigingen opgeleverd. Het meest interessante nieuws brengt de klassieke ARPG die de Diablo-serie naar de glorie in de schijnwerpers heeft gekatapulteerd nu er een nieuwe geremasterde versie van Diablo II komt die de fans zal verrassen. 

Diablo II: Resurrected is een nieuwe kijk op het klassieke spel en de uitbreiding Lord of Destruction, die dit jaar naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch komt. Het zal de hele campagne uit het originele spel en de uitbreiding bevatten, en ook de zeven karakterklassen: Amazone, Assassin, Barbarian, Druïde, Necromancer, Paladijn, en Magiërin. Diablo II: Resurrected zal de spelervaring verbeteren met dynamische belichting, nieuwe animaties, ondersteuning voor graphics in 4K, en vernieuwde cinematics, maar het doel van de ontwikkelaars is om de spelers precies hetzelfde gevoel te geven als toen ze het originele spel speelden. Diablo II wordt immers door de meeste spelers nog steeds beschouwd als het beste spel in de Diablo serie, ook al heeft Diablo III veel succes gehad en zijn er nog steeds vrij veel mensen die er naar spelen. Diablo II: Resurrected zal crossplay op alle platforms bevatten, wat perfect zal zijn om met je vrienden plezier te maken en de spannende multiplayer gameplay die het oorspronkelijke spel zo populair maakte een boost te geven.

 

 

Zoals we al verwachtten zal Vicarious Visions verantwoordelijk zijn voor het maken van de remaster, en het zal een mooie gelegenheid zijn om de ervaring die ze opdeden met Crash Bandicoot N Sane Trilogy te laten zien. Er is nog geen verschijningsdatum bevestigd voor Diablo II: Resurrected, maar we verwachten er in de komende weken meer nieuws over te krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief