Diablo II: Resurrected zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan we denken

Diablo II: Resurrected zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan we denken

Een van de belangrijkste nieuwtjes die dit jaar tijdens het online evenement Blizzcon onthuld werden gaat niet over Diablo 4, Overwatch 2, of zelfs de altijd aanwezige World of Warcraft. De aankondiging van een geremasterde versie van Diablo II was genoeg om de fans van de populaire actie-rollenspel serie al het andere te doen vergeten. Hoewel er geruchten waren dat Diablo II: Resurrected vooruitlopend op de onthulling zou worden aangekondigd, trok de officiële bevestiging samen met de onthulling van een video en enkele details over het spel alle aandacht van degenen die het evenement vanuit hun eigen huis volgden. Maar het mooiste van de aankondiging was de wetenschap dat we niet lang meer zullen hoeven wachten tot we Diablo II: Resurrected kunnen spelen. Diablo 4 zal nog heel wat langer nodig hebben voor het klaar is, en wat is er nu beter dan een nieuwe versie te spelen van het spel dat de serie echt beroemd maakte om plezier te hebben terwijl het nieuwe deel arriveert?

 

 

Snel vooruit, er is nog steeds geen officiële verschijningsdatum voor Diablo II: Resurrected en de hype over het spel is even hoog als altijd. Blizzard streeft ernaar het spel in 2021 uit te brengen en het kan eerder gebeuren dan we denken, want er is al nieuws over de komende testfasen. Diablo II: Resurrected hoofdproducent Chris Lena heeft in een interview met PCGamesN bevestigd dat er twee alfatests zullen zijn die zich respectievelijk zullen richten op de single-player en de multiplayer aspecten van het spel.

"We beginnen met een technische alfa voor één speler, en daarna volgt een tweede technische alfa, die soort van multiplayer en stresstesten is."

Die tests zullen de ontwikkelaars heel waardevolle info opleveren en het zou geweldig zijn als je er aan mee kon doen om te ontdekken hoe de nieuwe Diablo II: Resurrected is. Je kunt je aanmelden om mee te doen aan de technische alfa van het spel door naar de officiële website te gaan. Zelfs als de ontwikkelaars het al over testfasen hebben, betekent dat dat het spel nog niet in de beginfase is. Daarom is het heel goed mogelijk dat we eerder dan we aanvankelijk dachten de gevaarlijke landerijen van Sanctuary zullen betreden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief