Dragon Quest III HD-2D releasedatum aangekondigd

Dragon Quest III HD-2D releasedatum aangekondigd

Square Enix heeft tijdens de Nintendo Direct een nieuwe Dragon Quest III HD-2D trailer laten vallen, een vernieuwde versie van de klassieke RPG. Het voorproefje onthulde ook een releasedatum. Dragon Quest III HD-2D verschijnt op 14 november 2024 op Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc via Steam en Microsoft Store. In dezelfde trailer werd het bestaan van Dragon Quest I & II HD-2D Remake onthuld, dat dient als de verhalende voortzetting van Dragon Quest III HD-2D Remake, met een geschatte release in 2025.

Dragon Quest III HD-2D Remake is een verbluffende reimagining van de geliefde klassieker en het eerste deel van het epische verhaal van de Erdrick Trilogie (hoewel sommige van de meest fervente fans van de franchise het hier misschien niet mee eens zijn). De eerste drie Dragon Quest-games krijgen een visuele traktatie met levendige HD-2D-graphics en een ongeëvenaarde spelervaring met nieuwe en gemoderniseerde functies en een verfijnd verhaal. Spelers worden uitgenodigd om een onvergetelijk fantasieavontuur aan te gaan om de wereld te redden van een dreigend duister kwaad. Dragon Quest III HD-2D Remake wordt ontwikkeld door ARTDINK (Triangle Strategy) en Team Asano (Octopath Traveler, Bravely Default II). Tomoya Asano en zijn team zijn de meesterbreinen achter de creatie van de grafische engine HD-2D die is gebruikt in veel nieuwe spellen en opnieuw gemaakte klassieke spellen van Square Enix.

 

 

Dragon Quest III HD-2D remake lanceert 14 november

Dragon Quest III HD-2D Remake vertelt het verhaal van de grote held Ortega, die afscheid nam van zijn vrouw en zoon toen hij op een missie ging om de schurk Baramos te verslaan. Ortega faalde in zijn missie en Baramos bedreigt nog steeds de wereld. Nu, op zijn zestiende verjaardag, wordt Ortega's enige zoon opgeroepen door de koning van Aliahan en krijgt hij een uiterst belangrijke missie: om Ortega's missie over te nemen, Baramos te verslaan en de wereld te redden. Vergezeld door een groep reisgenoten die aan het begin van het spel worden gekozen, worden spelers ondergedompeld in een uitgestrekte HD-2D wereld vol steden, kerkers en grotten, ontmoeten ze fascinerende personages en nemen ze het op tegen woeste monsters in verbeterde turn-based gevechten.

Pre-orders voor Dragon Quest III HD-2D Remake zijn al beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Steam en Microsoft Store voor Windows. De RPG verschijnt op 14 november, terwijl Dragon Quest I & II HD-2D Remake gepland staat voor een release in 2025. Als je wilt weten hoe het verhaal van de Erdrick-erfenis begint, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Dragon Quest III HD-2D Remake en word de held die je voorbestemd was te zijn.

Pre-orders voor Dragon Quest III HD-2D Remake zijn al beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Steam en Microsoft Store voor Windows. De RPG verschijnt op 14 november, terwijl Dragon Quest I & II HD-2D Remake gepland staat voor een release in 2025. Als je wilt weten hoe het verhaal van de Erdrick-erfenis begint, kijk dan in onze vergelijker voor de beste deals voor Dragon Quest III HD-2D Remake en word de held die je voorbestemd was te zijn.

  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 14 november 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief