Dying Light 2 geeft ons meer details over zijn facties

Dying Light 2 geeft ons meer details over zijn facties

Dying Light 2 werd voor het eerst aangekondigd tijdens de Xbox conferentie op E3 2018 en zou toen oorspronkelijk in 2020 uitkomen, maar als dat het geval was geweest zouden we je er vandaag natuurlijk niet over vertellen. De ontwikkeling van het Dying Light vervolg is een hobbelige rit geweest. De release werd verschoven naar de lente van 2020, en daarna weer uitgesteld, deels vanwege de beschuldigingen tegen Chris Avellone afgelopen zomer, die een einde maakten aan Techland's samenwerking met de spelontwerper. Dying Light 2 staat nu gepland voor een release dit jaar, maar een preciezer release venster hebben we niet. Gelukkig is er wat nieuwe informatie over het spel beschikbaar.

Na vele maanden afwezigheid kwam Techland in maart jl. weer op het toneel en hervatte de communicatie rond Dying Light 2. Nu het spel voor dit jaar gepland staat, lijkt alles op zijn plaats te vallen. Na een eerste aflevering met veelgestelde vragen die eind april op het officiële Youtube kanaal verscheen, is onlangs een tweede aflevering verschenen en die geeft ons details over bepaalde aspecten van het spel. Zo onthult het dat Dying Light 2 zich vijftien jaar na zijn voorganger zal afspelen en dat de hoofdpersoon dit keer Aiden zal zijn. De video beantwoordt een aantal vragen die je je waarschijnlijk afvraagt als je op Dying Light 2 wacht, maar de belangrijkste gaat over facties, een van de belangrijkste kenmerken van het spel.

 


Spelers zullen kennismaken met de Survivors en de Peacekeepers. Zoals hun naam doet vermoeden zijn de eersten overlevenden en experts in het aanpassen aan hun omgeving, die grondstoffen proberen te verzamelen. De Peacekeepers daarentegen zijn een zwaar bewapende, gemilitariseerde groep die geen partij kiest. Spelers zullen zich bij een van deze facties moeten aansluiten, en zo een keuze maken die gevolgen heeft, te beginnen met het gedrag van de facties zelf.

Nu 2021 al in volle gang is, zal het niet lang meer duren voor we een definitieve verschijningsdatum voor Dying Light 2 hebben. Intussen houden we je op de hoogte van elk ander nieuws over het spel.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief