You are here
We also support
 
 
 
 

Dying Light 2 komt naar Nintendo Switch

Dying Light 2 komt naar Nintendo Switch
NEWS 28 sep. 2021 09:00

Techland houdt niet op ons te verrassen met hun plannen voor Dying Light 2. De ontwikkelstudio lijkt nogal ambitieus als het gaat om het vervolg op hun post-apocalyptische zombie survival hit Dying Light. Nintendo's hybride console zal tot de platforms behoren waarop het spel verkrijgbaar zal zijn. Wie van Dying Light 2: Stay Human op Nintendo Switch wil genieten, zal dat kunnen dankzij de kon. Het grootste probleem met cloud gaming is natuurlijk uit te zoeken of je verbinding het aankan om een goede ervaring te leveren, maar het lijkt erop dat Techland ook daaraan gedacht heeft. Er komt een gratis launcher applicatie in de Nintendo e-shop waarmee je Dying Light 2: Stay Human voor een beperkte tijd op je spelcomputer kunt uitproberen. Daardoor kun je uitvinden of je internetverbinding het spel goed kan streamen. Je zult moeten wachten tot het spel in februari 2022 lanceert om het uit te proberen.

 

 

Dying Light komt ook naar Switch

Voor het geval je je zo snel mogelijk op je Nintendo Switch in de door Techland gecreëerde post-apocalyptische wereld wilt verdiepen, heeft de Poolse ontwikkelaar onthuld dat er een port van Dying Light naar de console komt. Dying Light Platinum Edition is een nieuwe versie van het spel, speciaal ontworpen om de mogelijkheden van je Switch te benutten. Het komt met alle belangrijke DLC die tot nu toe is verschenen, waaronder The Following, Hellraid, The Bozak Horde, en Cuisine & Cargo, en een pakket met 17 skins om je personage aan te passen, zodat je de beste ervaring hebt met het spelen van het spel. 

 

 

Dying Light Platinum Edition verschijnt op 21 oktober 2021. Je kunt het nu al pre-orderen, en er is een fysieke versie van het spel verkrijgbaar met een overlevingsgids, een tweezijdige kaart van The City, en wat stickers. Als je liever wacht op het vervolg, kun je de prijzen voor Dying Light 2: Stay Human al op onze website vergelijken. Het spel verschijnt op 4 februari 2022 op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief