You are here
We also support
 
 
 
 

Een Dying Light 2 Livestream is gepland voor morgen

Een Dying Light 2 Livestream is gepland voor morgen
NEWS 26 mei 2021 18:00

We vertelden je er vorige week nog over, Dying Light 2 is momenteel een heet hangijzer in de wereld van de videospelletjes. Het spel staat in de schijnwerpers sinds het begin van het jaar, toen bevestigd werd dat het in 2021 zal verschijnen via een video met het ontwikkelteam. Een paar dagen geleden onthulde een nieuwe video iets meer informatie over de facties in het spel, de Survivors en de Peacekeepers.

Maar er komt nog meer informatie, want Techland heeft onthuld dat er een Livestream gewijd aan Dying Light 2 zal plaatsvinden op 27 mei om 21 uur. De aankondiging werd gedaan via de officiële website en Twitter:

 


Maar Techland had dit evenement al een paar dagen geleden geplaagd, en sommige redactieleden en influencers kunnen nogal cryptische pakketjes ontvangen hebben, met daarin de volgende boodschap.

 

"Hello Survivor!

Do you remember Harran? Of course you do. But all that was just the beginning... Now The City is our refuge and it needs your help.

Want to know more?

You will, but you'll have to hunt. I had to hide the info, this place isn't safe. Track down the clues and remember, it's all for your eyes only. This message cannot fall in the wrong hands.

You are our last chance, Survivor."


Het pakje, dat de stempel Dying Light 2 Stay Human droeg, bevatte ook een poster en een blauw lampje, dat gebruikt wordt om de datum en tijd van de livestream te onthullen. We weten niet veel meer over de inhoud van de livestream, maar we hopen natuurlijk wat gameplay te zien en misschien een releasedatum. We zullen niet al te lang hoeven wachten om dat te weten te komen. Tot morgen om 21 uur op het officiële Dying Light 2 Twitch kanaal.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief