Dying Light 2: Stay Human gameplay ziet er bruut uit

Dying Light 2: Stay Human gameplay ziet er bruut uit

Het enorme succes van Dying Light is mede verantwoordelijk voor de grote zorg die de Poolse studio Techland besteedt aan de ontwikkeling van het vervolg. De studio wil de fans van het eerste spel niet teleurstellen, en richt zich op het leveren van de best mogelijke ervaring bij de lancering met Dying Light 2: Stay Human. De Gamescom stream van gisteren geeft ons nog een kans om de indrukwekkende mogelijkheden van het spel te bekijken en geeft wat inzicht in de oorsprong van de huidige situatie, die veroorzaakt werd door een virusuitbraak die het grootste deel van de bevolking in The City in bloeddorstige zombie-achtige wezens veranderde.

 

 

Dying Light 2: Stay Human ziet eruit als een verfijnder spel dan zijn voorganger. De unieke parkour bewegingen die Dying Light beroemd maakten, nemen in het nieuwe spel in aantal en verscheidenheid toe. Ze zijn ook beter in de gameplay geïntegreerd, voelen vloeiender aan en maken spectaculaire bewegingen in gevechten mogelijk. Ook zijn de scenario's gevarieerder, en is de stad veranderd in een gelaagde speeltuin die je naar believen kunt doorkruisen als je vaardig genoeg bent. De video laat een flinke hoeveelheid gevechtsbeelden zien, en wie van vechten in close quarters houdt zal er van smullen. Hoewel Dying Light 2: Stay Human een survival horror ervaring is in een post-apocalyptisch zombie scenario, neemt het aantal niet-zombie bedreigingen waarmee je in het spel te maken krijgt toe door de introductie van verschillende facties die zich in The City gevestigd hebben. Twintig jaar lang proberen te overleven onder extreme omstandigheden maakten sommigen van hen nog dodelijker en wreder dan de zombies.

Aan de grafische kant maakt Dying Light 2: Stay Human gebruik van de nieuwe technologie en komt met veel verbeteringen. Het ondersteunt 4K resoluties, RTX, DLSS, en tal van verbeteringen die het spel er fantastisch uit laten zien, zoals je in de video hieronder kunt zien.

 

 

Dying Light 2: Stay Human staat gepland voor 7 december op Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, en PC. Je vindt het altijd tegen de beste prijs dankzij onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief