Instant Gaming EU
 
 

Een Warhammer 40,000: Boltgun uitbreiding is onderweg

Een Warhammer 40,000: Boltgun uitbreiding is onderweg

Er zijn genoeg spellen die je een spannende ervaring bieden als het gaat om oorlogsvoering tijdens het Donkere Millennium. Warhammer 40,000: Boltgun springt eruit als een unieke retro FPS-ervaring die zo bruut en meeslepend is als maar kan. Het spel heeft geen mooie graphics of ingewikkelde gameplaymechanieken nodig om je een machtige Space Marine te laten belichamen die op een missie gaat om de dienaren van de Ruinous Powers te vernietigen. Het spel levert een solide en vermakelijke ervaring en is sinds de release een favoriet van de Warhammer 40.000-fans geworden. Nu is ontwikkelaar Auroch Digital van plan om de game uit te breiden met extra content, en daar zijn we erg blij mee.

Zuiver de ketters!

Het Skulls 2024 festival van gisteren was de perfecte gelegenheid om Forges of Corruption aan te kondigen, een nieuwe en spannende uitbreiding voor Warhammer 40,000: Boltgun die veel nieuwe content aan het spel zal toevoegen. In deze uitbreiding moeten spelers een smederijcomplex op Graia heroveren op de verraderlijke mariniers. Er wacht je een compleet nieuwe locatie vol Chaos Space Marines en demonen in deze uitbreiding, die ook nieuwe vijanden zoals de Helbrute zal bevatten. Om je bij deze missie te helpen, krijg je in je hoofdstuk toegang tot twee iconische zware wapens: de Multi-Melta en de Missile Launcher. Hiermee kun je door de dikste pantsers heen prikken en je vijanden vernietigen.

 

 

De Forges of Corruption DLC verschijnt op 18 juni voor pc, PlayStation en Xbox, samen met een gratis update die een gloednieuwe horde-modus introduceert in Warhammer 40.000: Boltgun. De beste prijzen om de DLC te kopen zullen voor de release beschikbaar zijn via onze prijsvergelijker, maar je hoeft niet te wachten om een goedkope Warhammer 40,000: Boltgun CD-sleutel te kopen en je onder te dompelen in een hectische retro shooter-ervaring die zich afspeelt in het Dark Millennium.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief