Kinguin advent rest
 
 

Warhammer 40.000: Boltgun heeft de retro-shooter ervaring genageld

Warhammer 40.000: Boltgun heeft de retro-shooter ervaring genageld

Hoewel Warhammer 40.000 een populaire franchise is die vaak als inspiratie wordt gebruikt voor videogames, slagen deze er niet allemaal in om de essentie van het duistere universum waarin het spel zich afspeelt te vangen. Gelukkig is dit niet het geval voor Warhammer 40,000: Boltgun. De "boomer shooter" van Auroch Digital heeft geen indrukwekkende visuals nodig om je te laten opgaan in een hectische ervaring waarin je je een weg baant door hordes vijanden. Met zijn retro-esthetiek richt het spel zich op het leveren van de best mogelijke FPS-gameplay, en wat dat betreft heeft het de spijker op zijn kop geslagen. 

Warhammer 40,000: Boltgun doet denken aan old-school shooters als DOOM, Quake en Blood, maar introduceert moderne mechanieken om de gameplay te verbeteren. Als je niet van de klassiekers houdt, kun je zelfs de graphics aanpassen zodat ze er minder polygonaal en moderner uitzien, maar welk uiterlijk je ook verkiest, het belangrijkste van Boltgun is de non-stop actie. Of je nu de voorkeur geeft aan het iconische geweer dat de naam aan het spel geeft of aan een van de andere wapens uit het arsenaal van de Space Marine die je tot je beschikking hebt, het spel levert echt een unieke spelervaring. Het controleert alle vakjes om een van de beste shooters van 2023 te worden en een spel dat de fans van Warhammer 40.000 zich nog lang zullen herinneren.

 

 

Zo authentiek als het maar kan

Terwijl Warhammer 40,000: Darktide je een moderne co-op ervaring biedt, draait Warhammer 40.000: Boltgun om het neerschieten van alles wat beweegt. In feite moet je op elk moment klaar zijn om in een hinderlaag te lopen van hordes Chaos Space Marines en daemons. Het spel laat je na een korte introductie midden in de actie vallen, en het is precies wat dit type spel moet zijn: een hectische non-stop schietpartij die je adrenaline gedurende de hele ervaring laat pompen.

Warhammer 40.000: Boltgun is het dichtst bij de belichaming van een van de legendarische dienaren van de Keizer-God tijdens een van hun missies. Als je niet kunt wachten om ketters te zuiveren met je heilige wapens, haal dan een Warhammer 40.000: Boltgun PC-sleutel met onze prijsvergelijker en doe mee aan de strijd.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief