Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40.000: Boltgun lanceert volgende maant

Warhammer 40.000: Boltgun lanceert volgende maant

Warhammer 40.000 is altijd een zeer populaire inspiratiebron geweest voor makers van videospellen. Het perspectief van een spel dat zich afspeelt in een universum dat wordt geteisterd door de oorlog tussen daemonische krachten, Xenos, en het Imperium of Man in een verre en donkere toekomst is heel aantrekkelijk, en de lore van Games Workshop's tabletop spel is enorm, en biedt veel verschillende benaderingen. Titels als Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters en Warhammer 40,000: Darktide bieden bijvoorbeeld een heel ander soort ervaring, maar ze delen allemaal een bepaald gevoel van epiciteit terwijl ze de iconische franchise omarmen. Warhammer 40.000: Boltgun zal je in staat stellen je voor het eerst in die wereld onder te dompelen.

 

 

Zuiver de corruptie van Chaos

Het nieuwste Warhammer 40.000-spel is een frenetieke shooter die voortbouwt op klassieke mechanieken om je een ervaring vol actie te bieden. Spelend als Space Marine zuiver je de smet van de onheilige dienaren van de Ruinous Powers, waarbij je bijna het bloed van je tegenstander voelt spatten in je power armor terwijl je hordes van hen vernietigt met je vuurkracht. Talloze Chaos Marines en Daemons zullen in het stof bijten terwijl je je op topsnelheid door labyrintische scenario's beweegt in Warhammer 40.000: Boltgun.

"Play a battle-hardened Space Marine on a perilous mission across the galaxy, as they battle against the Chaos Space Marines and daemons of Chaos.
In glorious boomer shooter style, unleash your devastating Space Marine arsenal as you blast through an explosion of sprites, pixels and blood. Run, jump and charge across huge levels to shoot, shred and slice the worst heretics across the galaxy!"

Warhammer 40,000: Boltgun is een spannende FPS-ervaring met een retrostijl die doet denken aan de iconische klassiekers van het genre. De game lanceert op 23 mei 2023 voor pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Als je de adrenaline door je aderen wilt voelen stromen terwijl je tegen de dienaren van Chaos vecht, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om op elk moment de beste deals voor Warhammer 40.000: Boltgun PC-sleutels te bekijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief