Warhammer 40,000: Boltgun toont zijn gameplay in aanloop naar de release

Warhammer 40,000: Boltgun toont zijn gameplay in aanloop naar de release

Het universum van Warhammer 40.000 is al tientallen jaren de bron van epische avonturen. Het strategiespel van Games Workshop is beroemd om zijn miniaturen, maar het heeft ook een achtergrond die in de loop der jaren behoorlijk is uitgebreid. Het heeft ook als inspiratie gediend voor veel videospellen in allerlei genres en er is altijd wel een ontwikkelaar met ambitieuze plannen met Space Marines, Xenos en Chaos. Titels als Rogue Trader bieden je bijvoorbeeld een RPG-ervaring die doet denken aan klassiekers als Baldur's Gate, maar als je op zoek bent naar een spannende ervaring vol actie kun je beter kijken naar Warhammer 40.000: Boltgun. De officiële beschrijving spijkert het voor dit komende videospel van Auroch Digital en Focus Entertainment.

 

 

"Load up your Boltgun and plunge into battle headfirst! Experience a perfect blend of Warhammer 40,000, classic, frenetic first-person shooter gameplay and the stylish visuals of your favorite 90s retro shooters."

 

Een klassiek uiterlijk voor een moderne ervaring

Warhammer 40,000: Boltgun  is, inderdaad, een hectische FPS-ervaring met een unieke retrostijl die levert wat het belooft: actie om op te starten, bloed, en viscerale en dynamische gevechten tegen de dienaren van de Ruinous Powers. Het is alsof je terug in de tijd reist naar 1990 om spellen als Blood, Shadow Warrior of Quake te spelen, maar de kleurrijke pixel art grafische stijl maakt het alleen maar beter. Warhammer 40,000: Boltgun boeit je met zijn spannende gameplay, en die kun je bekijken in de nieuwste gameplayvideo die de ontwikkelaar heeft gepubliceerd.

 

 

De release van Warhammer 40,000: Boltgun staat gepland voor aanstaande dinsdag op de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Als je op zoek bent naar een shooter die je adrenaline doet pompen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Warhammer 40,000: Boltgun PC-sleutels in aanloop naar de lancering te bekijken en je Bolter klaar te maken om de ketters uit het melkwegstelsel te zuiveren. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief