Instant Gaming EU
 
 

Een nieuwe It Takes Two gameplay video is beschikbaar

Een nieuwe It Takes Two gameplay video is beschikbaar

Hoewel we verstoken waren van de E3 in juni 2020 door de situatie met de pandemie, organiseerden veel van de uitgevers hun eigen evenementen online. Het was tijdens Electronic Arts, EA Play, dat we een glimp konden opvangen van It Takes Two, een aankomend spel gemaakt door Josef Fares.

De naam doet je misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar misschien ken je zijn werk wel, want hij is een beroemde filmregisseur die zich ook in de wereld van de videogames heeft verdiept en twee uitstekende games heeft gemaakt: Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. Beide games hebben iets gemeen: ze bevatten niet één maar twee hoofdpersonages die hun krachten moeten bundelen, en dit is precies het pad dat hun opvolger, It Takes Two, zal volgen.

Onlangs is een nieuwe It Takes Two-video verschenen, waarin de gameplay van het spel in meer detail wordt onthuld. In het bijzonder richt het zich op eekhoorns en wespen om te laten zien hoe de protagonisten omgaan met hun omgeving.

 

 

It Takes Two vertelt het verhaal van een koppel, May en Cody, dat op het punt staat te scheiden. Maar hun dochter Rose is het daar niet mee eens en ze heeft haar ouders in poppen veranderd. Ze zitten gevangen in deze vorm en om hun menselijke vorm terug te krijgen, zullen Cody en May moeten samenwerken en het advies moeten opvolgen van een spraakzame en geïmproviseerde romantische liefdescoach, Dr. Hakim. Wat de gameplay betreft, is It Takes Two een platformavonturenspel dat alleen in coöperatieve modus kan worden gespeeld. Maar geen paniek, want één exemplaar van het spel is genoeg voor twee personen om het te spelen. De maker streeft ernaar een spel af te leveren waarin elk level een nieuwe mechaniek voor elk personage met zich meebrengt, zodat je ervaring compleet anders zal zijn, afhankelijk van het personage dat je speelt.

Je hoeft niet lang meer te wachten om It Takes Two te spelen, want het spel komt op 26 maart uit op Playstation- en Xbox-consoles, evenals op PC.

13.02€
It Takes Two
It Takes Two
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief