You are here
We also support
 
 
 
 

It Takes Two heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht

It Takes Two heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht
NEWS 26 apr. 2021 16:00

It Takes Two, nog maar een maand geleden uitgebracht, nam de gok gameplay aan te bieden die alleen coöperatief gespeeld kon worden. De meeste spellen die twee spelers in staat stellen samen te spelen zijn meestal ook solo te spelen. Dit is niet het geval bij It Takes Two. Deze keuze, die veel spelers misschien verrast heeft, lijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben, want van It Takes Two zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Het staat zeker ver af van kaskrakers als Cyberpunk 2077, waarvan de cijfers onlangs door CD Projekt Red werden onthuld, maar het moet gezegd dat It Takes Two niet in dezelfde klasse speelt, en een heel andere ervaring biedt die uniek is in zijn soort. Hazelight kondigde het goede nieuws aan via zijn officiële Twitter account, en bedankte daarbij de spelers.

 


It Takes Two is een co-op-only spel dat je in de schoenen zet van May en Cody, wiens huwelijk op het punt staat uit elkaar te vallen. Ze overwegen uit elkaar te gaan, maar hun dochter Rose ziet dat niet zo, en met de hulp van Dr. Hakim, een tot leven gekomen romancier, wordt een betovering over haar ouders uitgesproken waardoor ze in poppen veranderen. Om hun normale grootte terug te krijgen moeten ze de gevaren trotseren van een wereld die nu niet meer in verhouding tot hen staat en die ze niet alleen aankunnen.

 


Hoewel It Takes Two twee spelers vereist, heb je maar één exemplaar van het spel nodig om de ervaring te delen. Met de Friend Pass kan een tweede speler gratis meedoen aan het spel, lokaal of online. Je vindt alle details van de Friend Pass hier, en om It Takes Two tegen de beste prijs te vinden, aarzel niet onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief