Hazelight toont meer van It Takes Two gameplay

Hazelight toont meer van It Takes Two gameplay

De release van Grounded heeft verschillende andere titels naar voren gebracht die je een bijzondere kijk geven op hun in-game wereld. De premisse is voor veel mensen heel aantrekkelijk, want het laat je bekende plaatsen verkennen terwijl je heel erg klein bent. Hoewel It Takes Two dat deelt met Grounded, biedt Hazelight's spel je een heel andere ervaring die speciaal gemaakt is om in coöperatieve modus met een partner gespeeld te worden. It Takes Two bevat zelfs een Friend Pass waarmee een andere speler je kan vergezellen zonder dat je het spel hoeft te bezitten. Samen duik je in een universum dat je zo vertrouwd, maar toch zo drastisch anders voorkomt dat je reis een episch avontuur wordt.

"Kies uit bank- of online co-op met split-screen spel, en trotseer steeds veranderende uitdagingen waarin samenwerken de enige weg vooruit is."

"Van razende stofzuigers tot suave liefdesgoeroes - met It Takes Two weet je nooit wat je straks te wachten staat. Vol met genre-ombuigende uitdagingen en nieuwe personage vaardigheden die je in elk level onder de knie kunt krijgen, ervaar je een metaforische samensmelting van gameplay en verhaal die de grenzen van interactief verhalen vertellen verlegt."

Je kunt meer ontdekken overIt Takes Two in een nieuwe gameplay video die zich richt op het coöperatieve aspect van het spel en waarin Cody en May te zien zijn terwijl ze verschillende van de platform uitdagingen in het spel doorlopen. Ze zullen al je hulp nodig hebben om hun oorspronkelijke gedaante terug te krijgen nadat ze in poppen veranderd waren door hun dochter, die hen als stel bij elkaar probeerde te houden.

 

 

Ter herinnering: It Takes Two is uitsluitend een coöperatief spel en je moet de Friend Pass activeren op welk platform je het ook speelt om iemand anders toegang te geven. Je kunt alles over die kwestie te weten komen door de officiële website van het spel te bezoeken.

It Takes Two komt op 26 maart en het is verkrijgbaar op allerlei platforms, waaronder PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

12.84€
It Takes Two
It Takes Two
  • Officiële website : It Takes Two
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Hazelight
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 25 maart 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief