Eneba COM
 
 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De erfenis gaat verder met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dit actieavontuur is het eerste spel in de geliefde Legend of Zelda series dat in HD is ontwikkeld en bouwt voort op de tradities van de franchise die 30 jaar teruggaan. The Legend of Zelda: Breath of the Wild introduceert ook nieuwe elementen in de serie, waaronder boeiende voice acting, een geavanceerd en robuust physics-systeem, en een volledig open wereld om te verkennen. Keer terug naar Hyrule in het 19e en nieuwste deel van The Legend of Zelda. Jij bent Link, de beschermer van Hyrule en lange tijd protagonist van de serie. In The Legend of Zelda: Breath of the Wild ben je vrij om de enorme wereld van Hyrule te verkennen zoals jij dat wilt. Maar het spel is geen pleziertochtje, want Ganon, in een nieuwe gedaante bekend als Calamity Ganon, ligt gevangen in Hyrule Castle en wordt langzaam sterker. Gebruik de middelen die je krijgt, en je eigen vindingrijkheid, om Calamity Ganon te verslaan voordat hij genoeg kracht krijgt om uit zijn gevangenis te breken. De game is ook volledig geïntegreerd met de Legend of Zelda Amiibo's, met elk afzonderlijk figuurtje dat verschillende beloningen en bonussen in de game biedt. Trouwe fans van de serie zullen zich helemaal thuis voelen bij het verkennen van de verschillende heiligdommen die over het land van Hyrule verspreid staan. In The Legend of Zelda: Breath of the Wild bevatten deze heiligdommen uitdagingen om te verslaan en puzzels om op te lossen, met beloningen voor degenen die ze kunnen voltooien en hun geheimen kunnen ontsluieren. Je mag The Legend of Zelda: Breath of the Wild niet missen. Deze nieuwste titel vernieuwt de diepgang van actie-avonturengames, terwijl het getrouw de erfenis draagt van een van de meest gerenommeerde en geliefde videogamefranchises aller tijden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Zelda Breath of the Wild

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Joan Kubes
    Joan Kubes
    27 dec. 2018 20:06on dlcompare.com
    I would love to have this game!
    Ik zou dit spel graag willen hebben!
    Xurudragon
    Xurudragon
    17 jun. 2017 09:11on dlcompare.fr
    Un jeu topissime! Nouvelles expériences, nouvrau design. Je suis conquis !
    Een geweldig spel! Nieuwe ervaringen, nieuw design. Ik ben veroverd!
    Florian-1981
    Florian-1981
    7 mrt. 2017 14:46on dlcompare.fr
    Une nouvelle référence dans les jeux d'aventure ! Enfin du changement dans la recette Zelda, un jeu magnifique avec un énorme monde à explorer ! Que vous soyez fan de la série ou non, je vous conseille de l'essayer pendant au moins 6h afin de vous faire votre opinion.
    Een nieuwe referentie in avontuurspelletjes! Eindelijk een verandering in het Zelda-recept, een prachtig spel met een enorme wereld om te verkennen! Of je nu een fan bent van de serie of niet, ik raad je aan om het minstens 6 uur te proberen om je mening te vormen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief