Kinguin HP
 
 

Endless Dungeon krijgt een releasedatum

Endless Dungeon krijgt een releasedatum
NEWS23 jan. 2023 14:30

Amplitude Studios heeft verschillende spellen gemaakt rond de Endless franchise en ze zijn allemaal behoorlijk succesvol geweest in hun respectievelijke genres. Endless Legend is een interessant fantasiealternatief voor de Civilization-serie, dat de klassieke mechanieken uitbreidt tot een spannende 4X-strategie-ervaring. Hetzelfde kan gezegd worden van Endless Space en zijn vervolg Endless Space 2, die de actie naar de ruimte brengen. Maar daarvoor kwam de studio met een spel dat bekend is bij de fans van het strategiegenre. We hebben het natuurlijk over Dungeon of the Endless, een tower defense roguelike spel dat je procedureel gegenereerde kerkers laat verkennen. 

Juist dit spel heeft als basis gediend voor de nieuwe titel van de studio, Endless Dungeon, een twin-stick actie-RPG die kan worden beschouwd als de moderne versie van Dungeon of the Endless. Het is een spannende ervaring waarin je een verlaten ruimtestation kunt verkennen. Alleen of met je vrienden navigeer je door de donkere gangen en kamers van het schip vol vijanden. Je enige manier om te ontsnappen is door je trouwe kristallen bot naar de kern te leiden, maar vanwege zijn kwetsbare aard zul je hem onderweg naar zijn bestemming moeten beschermen tegen alle aanvallen. 

 

 

Een kleurrijke cast van vijanden, labyrintische kaarten en tal van vallen wachten je op tijdens deze gevaarlijke reis, maar je zult gebruik kunnen maken van een enorme verscheidenheid aan wapens, gadgets en speciale vaardigheden om je metgezel te beschermen. Endless Dungeon bevat coöperatieve multiplayer gameplay voor maximaal drie spelers en is het ultieme roguelike avontuur van het Endless universum. 

Met een oneindig herspeelbaar potentieel, een unieke kunststijl en veel actie heeft het spel al veel fans die klaar staan om het te spelen. Amplitude Studios heeft zojuist de releasedatum bevestigd en je kunt het spel zelfs al vroeg bekijken als je de Endless Dungeon Last Wish Edition pre-ordert, die vroege toegang, extra skins en meer bevat. De release van het spel staat gepland voor 14 mei 2023 op de PC en je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om nu al de beste deals voor Endless Dungeon PC-sleutels te vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief