Endless Dungeons zal nog even op zich laten wachten

Endless Dungeons zal nog even op zich laten wachten

Gezien de enorme populariteit van Dungeon of the Endles, dat kan worden beschouwd als een meesterwerk van het tower defense genre. zijn er veel spelers behoorlijk geïnteresseerd in het vervolg. Hoewel Endless Dungeon een heel andere benadering kiest voor een soortgelijk scenario, ziet het spel er behoorlijk spannend uit en zou de overgang van de ene titel naar de andere heel soepel moeten verlopen voor de fans van de eerste.

 

 

Endless Dungeon heeft de vorm van een twin-stick tactische shooter waarin een team van spelers een energiekristal door een labyrint van gangen moet loodsen en het moet beschermen tegen de aanvallen van golven vijanden. Het spel verlaat de pixel-art grafische stijl van zijn voorganger en biedt een modernere ervaring vol kleurrijke actie. Het spel biedt je verschillende personages om uit te kiezen, meerdere manieren om hun vaardigheden te ontwikkelen, en een overvloed aan wapens om te gebruiken in tactische gevechten. Voeg daar een roguelike-touch van willekeur en een enorme dosis herspeelbaarheid aan toe, en de resulterende formule levert een zeer spannende aanvulling op je spelbibliotheek op.

Een onverwachte vertraging

De release van Endless Dungeon stond gepland voor volgende maand. Helaas lijkt het erop dat iedereen die staat te popelen om het spel te spelen nog wat langer zal moeten wachten. Ontwikkelaar Amplitude Studios heeft via Twitter aangekondigd dat ze niet klaar zijn voor een 18 mei release zoals aanvankelijk gepland, en besloten hebben de lanceerdatum te verplaatsen naar 19 oktober 2023. De studio zal deze extra ontwikkelingstijd gebruiken om verschillende aspecten van het spel te polijsten om de best mogelijke roguelike-ervaring te leveren. 

 

 

Hoewel een vertraging altijd vervelend is, is het geconfronteerd worden met een spel dat een slechte ervaring biedt een erger scenario. Daarom is de inzet van de ontwikkelaar om een zo goed mogelijk spel te maken zeer welkom. Vergeet niet dat je de beste prijzen om Endless Dungeon goedkoop te kopen kunt vinden met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief