Speel Endless Dungeon vandaag nog in Advanced Access

Speel Endless Dungeon vandaag nog in Advanced Access

Endless Dungeon is de langverwachte actiegame van Amplitude Studios die strategie, tower defense en schieten combineert in een spannende roguelike-ervaring. Spelers die ervaring hebben met andere spellen van de studio, weten al dat ze veel moeite hebben gedaan om met hun spellen een uitgestrekt fantasie-universum te creëren. Titels als Endless Legend en Dungeon of the Endless bieden verschillende visies op een uitgestrekt universum dat uit vele werelden bestaat en Endless Dungeon komt dit universum uitbreiden met nieuwe personages en een gloednieuwe spelervaring.

Door het mixen van tower defense en twin-stick shooter mechanics, biedt Endless Dungeon je een spannend roguelike avontuur waar gevangen zitten in een uitgestrekt ruimtestation vol vreemde wezens het kleinste van je problemen is. Sluit je aan bij een groep onwaarschijnlijke helden die wachten op een kans om uit deze geïsoleerde plek te ontsnappen en de geheimen ervan te ontdekken.

In Endless Dungeon kies je een held met exclusieve vaardigheden en verken je een doolhof van gangen en kamers. Telkens als je een deur opent, krijg je grondstoffen die je kunt gebruiken om turrets in te zetten, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe uitrusting te kopen. Je moet ze zo goed mogelijk gebruiken als je de aanval van golven monsters wilt afweren die op je afkomen als je een energiekristal door het station probeert te verplaatsen. Het kristal is erg belangrijk omdat het naar de uitgang leiden je enige hoop is om van deze plek te ontsnappen. Als het wordt vernietigd of als alle leden van je team sterven, moet je helemaal opnieuw beginnen.

Voor sommigen al speelbaar

De officiële release van Endless Dungeon staat gepland voor morgen op pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox, maar het is mogelijk om het spel nu al te spelen. Degenen die de "Last Wish Edition" van het spel hebben gekocht, kunnen zich aansluiten bij de Advanced Access van het spel en nu al beginnen met spelen. Zij hebben toegang tot het volledige spel, inclusief 8 verschillende personages, 10 districten om te verkennen en coöperatieve gameplay voor maximaal drie spelers.

 

 

Endless Dungeon belooft zijn naam eer aan te doen door eindeloze uren van verkenning en dungeon delving te bieden in een episch avontuur waarin strategie en de plaatsing van je torentjes de sleutels zijn tot vooruitgang. Vergeet niet dat je met onze prijsvergelijker een goedkope Endless Dungeon-code kunt kopen voor het platform van je keuze en morgen (of vandaag, afhankelijk van welke editie je koopt) kunt beginnen met spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief