Eneba COM
 
 

Enshrouded blijft groeien met de hulp van de community

Enshrouded blijft groeien met de hulp van de community

Survivalgames zijn erg sterk van start gegaan in 2024 en Enshrouded is een van de belangrijkste daarvan. De lijst is lang en bevat titels als Palworld en Nightingale. Elk van hen biedt een heel andere ervaring die voortbouwt op verschillende mechanieken om een spannende en uitdagende gameplay-ervaring te creëren. Al deze spellen bevinden zich nog in Early Access en er zullen ongetwijfeld opmerkelijke wijzigingen plaatsvinden. Enshrouded ontwikkelaar Keen Games GmbH kiest echter voor een andere aanpak dan zijn concurrenten om zijn spel af te maken.

Op het eerste gezicht is Enshrouded een klassieke open-wereld survivalervaring die het rijk Embervale aan je voeten legt om te ontdekken. Je moet grondstoffen verzamelen, maken wat je nodig hebt en vechten om te overleven in een gebied dat wordt bevolkt door vijandige wezens. Een grote community ondersteunt het spel, dat inmiddels meer dan twee miljoen spelers heeft, en zij zijn er nauw bij betrokken om van Enshrouded de best mogelijke ervaring te maken. Keen Games GmbH heeft hun hulp ingeroepen en gevraagd om suggesties en ideeën voor nieuwe functies in het spel, en de reacties waren enorm.

Stem op je favoriete functies

Er is al een lijst met meer dan 2600 functies die volgens de fans in Enshrouded zouden moeten zitten. Je kunt er zelfs op stemmen op Steam om je favorieten te kiezen en die zullen waarschijnlijk ergens in de toekomst aan het spel worden toegevoegd als dat mogelijk is. Natuurlijk heeft de studio het laatste woord over wat er wel en niet in het spel komt. De ontwikkelaars kunnen maar beter consequent zijn in hun beslissingen, anders lopen ze het risico dat ze de controle overdragen aan de fans, wat niet per se goed is. Duidelijke doelen stellen is een veel betere strategie dan de wensen van spelers volgen.

 

 

Enshrouded blijft nog wel even in Early Access en de ervaring die het biedt bevalt veel spelers nu al. Alleen de tijd zal leren of het volgen van de suggesties van de community het een groter succes maakt. Als je je wilt onderdompelen in het universum, bekijk dan de beste kortingen om een Enshrouded spelcode te kopen met onze prijsvergelijker.

28.56€
Enshrouded
Enshrouded
  • Officiële website : Enshrouded
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Keen Games GmbH
  • Ontwikkelaar : Keen Games GmbH
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 januari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief