Enshrouded ontvangt een grote patch

Enshrouded ontvangt een grote patch

Enshrouded is een van de rijzende sterren van 2024 en zet zijn reis door Early Access voort onder het oog van miljoenen spelers. Na de enorme impact die Palworld genereerde, heeft het spel van Keen Games GmbH een plekje veroverd in de harten van vele fans van het survivalgenre. Het spel biedt een wezenlijk andere ervaring die wegblijft van de huisdiergerichte gameplay van Palworld om een meer meeslepende survivalervaring te bieden. Met een enorme open wereld vol gevaren om te verkennen, biedt Enshrouded je volop mogelijkheden om je personage te ontwikkelen en het te laten gedijen in een wereld die je deelt met 16 andere spelers terwijl je jezelf verdedigt tegen de aanvallen van de Fell-hordes.

Het spel verbeteren

Ondanks dat Enshroruded een benadering van overleven biedt die veel spelers heeft weten te boeien, is het nog steeds in ontwikkeling en krijgt het verbeteringen. De eerste grote update voor het spel is al beschikbaar om te downloaden en deze verhelpt verschillende bugs in de gameplay. Je bed gebruiken om over het land te vliegen is iets wat de ontwikkelaars niet van plan waren in Enshrouded, hoe leuk het ook kan zijn. De nieuwste update introduceert ook een reeks balanswijzigingen die sommige crafting-activiteiten minder omslachtig maken. Je kunt de hele patch notes voor versie 0.7.0.1 bekijken op de officiële pagina van Enshrouded op Steam.

 

 

Enshrouded heeft nog een lange weg te gaan. Het spel biedt een solide ervaring ondersteund door spannende gameplaymechanieken en het heeft alle elementen die nodig zijn om een van de grootste hits van dit jaar te worden. Tijdens Early Access kan dit echter aanzienlijk veranderen. De gemeenschap van fans die het spel ondersteunt, heeft er sterk op aangedrongen dat de zoektochtvoortgang in het spel wordt gekoppeld aan het personage en niet servergebaseerd is. De ontwikkelaars hebben dit verzoek erkend en het is mogelijk dat we in de toekomst veranderingen op dit gebied zullen zien. Dit zou een grote invloed kunnen hebben op de herspeelbaarheid en de algehele ervaring van het spel.

Ondertussen blijft het aantal spelers dat Enshrouded ontdekt groeien. Onthoud dat als je een van hen wilt zijn en je wilt onderdompelen in een unieke survivalervaring, je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om een digitale code voor Enshrouded te kopen en het spel vandaag nog te spelen.

26.39€
Enshrouded
Enshrouded
  • Officiële website : Enshrouded
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Keen Games GmbH
  • Ontwikkelaar : Keen Games GmbH
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 januari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief