Enshrouded ontvangt een grote update vol content

Enshrouded ontvangt een grote update vol content

Enshrouded ontwikkelt zich langzaam tot een van de interessantste survivalervaringen van 2024. De game werd zeer goed ontvangen toen het Early Access inging en werd door critici en spelers geprezen om zijn overlevingsmechanica, crafting-systeem en gameplay-ervaring. Dat was echter nog maar het begin van een lang ontwikkelingsproces dat erop gericht was om de ervaring te polijsten en naar een superieur niveau te tillen.

Ontwikkelaar Keen Games is niet verlegen geweest om de medewerking te vragen van spelers die al in het spel zijn ondergedompeld. De studio is meer dan bereid om het spel aan te passen om er een perfecte ervaring van te maken voor degenen die het spel al ondersteunen en presenteerde een ambitieuze routekaart met vele fases. Nu is de eerste grote update voor Enshoruded er eindelijk, en deze verandert het spel aanzienlijk met nieuwe toevoegingen die het nog aantrekkelijker beloven te maken.

Hollow Walls update

De meest relevante toevoeging aan Enshrouded met deze patch is de komst van veel grotere kerkers die de spelers kunnen verkennen. De Hollow Walls update brengt echter ook een overvloed aan veranderingen die andere aspecten van de ervaring verbeteren. Nieuwe soorten vijanden bevolken de wereld en vormen een bedreiging voor je overleving. Maar niet getreurd, de update bevat ook nieuwe middelen om jezelf krachtiger te maken en meer kans te maken om te overleven. Je kunt nu veel nieuwe recepten vrijspelen om nieuwe wapens en meer te maken in een nieuw en mysterieus ambachtsstation. Ook verbetert deze update Enshrouded door de problemen op te lossen voor een betere ervaring op hogere framerates, veel verbeteringen aan de levenskwaliteit toe te voegen en nog veel meer.

 

 

Je kunt de hele lijst met verbeteringen bekijken in de Hollow Walls update patch notes. Het is de moeite waard om te zeggen dat veel van deze veranderingen zijn toegepast als gevolg van de suggesties van de community, waarvan de leden actief werken aan het spel dat ze wensen.

Er zijn nog steeds veel veranderingen gepland voor Enshrouded. De definitieve versie van het spel zal pas volgend jaar beschikbaar zijn, wat betekent dat als Keen Games hetzelfde tempo aanhoudt met de updates, we zullen eindigen met een aanzienlijk verbeterde ervaring bij de lancering.

Het spel is nu speelbaar en biedt een boeiende en solide ervaring, die met de tijd alleen maar beter zal worden. Het is prima om onze vergelijker te gebruiken en een Enshrouded CD-sleutel te bemachtigen om je vandaag nog onder te dompelen in dit epische open-wereld survivalavontuur, vooral als je wilt bijdragen aan de ontwikkeling ervan.

21.36€
Enshrouded
Enshrouded
  • Officiële website : Enshrouded
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Keen Games GmbH
  • Ontwikkelaar : Keen Games GmbH
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 januari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief