Everspace 2 breidt zijn inhoud uit met een nieuw systeem

Everspace 2 breidt zijn inhoud uit met een nieuw systeem

Als het om avonturieren in de diepe ruimte gaat, biedt Everspace 2 al een uitgestrekt universum om op eigen houtje te verkennen terwijl je het opneemt tegen tal van vijanden terwijl je je ruimteschip bestuurt. Dit snelle spel voor één speler combineert schieten en diepe ruimteverkenning met RPG-elementen, zodat je de verre uithoeken van de ruimte kunt doorkruisen op zoek naar winst en avontuur. Maar ontwikkelaar Rockfish Game is niet helemaal tevreden met het aantal sterrenstelsels dat al in het spel aanwezig is, en het heeft zojuist de tweede belangrijke update inhoud voor Everspace 2 uitgebracht, Zharkov: The Vortex, dat aan het spel een nieuw sterrensysteem, nieuwe missies en uitdagingen, een nieuwe ruimteschipklasse, en meer toevoegt.

Zharkov: The Vortex maakt deel uit van een enorme update die veel bugfixes en verbeteringen aan Everspace 2 bevat. Dit nieuwe stelsel is waarschijnlijk de gevaarlijkste plek die tot nu toe in het spel aanwezig is, en het is vrij gewoon om bliksemstormen of enorme gaswolken te vinden als je het verkent. Deze update breidt ook de verhaallijn van Everspace 2 uit met een nieuw hoofdstuk waarin je oude en nieuwe gezichten ontmoet terwijl je het geheim dat Zharkov verbergt ontraadselt. Een nieuwe metgezel, Tareen, de Okkar handelaar, helpt je de ruimte in je thuisbasis efficiënter te beheren, door de opslagmogelijkheden uit te breiden en het aantal schepen dat je kunt aanmeren te vergroten. 

 


Zharkov: The Vortex voegt ook drone missies toe aan Everspace 2, die je stuurmanskunst op de proef stellen als je met op afstand bestuurbare drones specifieke opdrachten probeert uit te voeren. Als je een gloednieuw ruimteschip zoekt, voegt deze update ook de Vanguard toe. Dit snelle en wendbare verkenningsschip kan dodelijke aanvallen uitvoeren en zijn schilden opvoeren voor krachtige verdedigingsmogelijkheden.

Zharkov: The Vortex is nu al gratis beschikbaar voor alle bezitters van Everspace 2. Wil je meer details over de update weten, kijk dan hier naar de officiële patch notes.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

33.64€
EVERSPACE 2
EVERSPACE 2
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief