You are here
We also support
 
 
 
 

De routekaart van Everspace 2 onthult veel nieuwigheden

De routekaart van Everspace 2 onthult veel nieuwigheden
22 feb. 2021 12:00

Everspace 2 is een aankomende nieuwe kijk op het klassieke genre van ruimteverkenning en schieten, dat ons in de cockpit van ons eigen ruimteschip plaatst terwijl we de geheimen van de melkweg ontdekken in een episch avontuur. Hoewel het spel nog in Early Access op Steam is en we nog even zullen moeten wachten tot de definitieve versie uitkomt, heeft ontwikkelaar Rockfish Games een heel duidelijk idee van waar ze met hun shooter willen komen en het ziet er nu al uit als een geweldig avontuur dat doet denken aan enkele andere grote spellen in het genre, zoals de Wing Commander serie. De studio heeft onthuld welke nieuwe functies ze in de loop van 2021 van plan zijn toe te voegen en toont daarmee een routekaart die vol nieuwigheden zit en die Everspace 2 weer een stap verder zal brengen op weg naar een nog betere ervaring.

De inhoud die dit jaar zal komen is verdeeld in drie grote updates. De eerste landt in april 2021 en brengt nieuwe schepen, een nieuwe metgezel, en breidt ook de hoofdverhaallijn uit met missies en nevenmissies. Een paar maanden later wordt een nieuw systeem aan het spel toegevoegd en kun je Zarkhov verkennen en nieuwe uitdagingen aangaan in het Oog van de Storm. Tenslotte komt het Khait Nebula systeem beschikbaar in Herfst 2021, waarmee het universum van Everspace 2 en de verhaallijn in het spel worden uitgebreid. Het zal ook meer ruimteschepen toevoegen, en de level cap verhogen. Je vindt alle details over de routekaart hier.

 

 

Gezien de aankondiging die de ontwikkelaar deed, is het vrij duidelijk dat Everspace 2 nog een lange weg te gaan heeft tot de definitieve versie klaar is. Het betekent niet dat je nu al geen plezier aan het spel kunt beleven, want het biedt een spannende ervaring en het is heel waarschijnlijk dat het het spel wordt om naar te kijken als je een single-player space shooter zoekt.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief