Everspace 2 is deze maand eindelijk speelbaar

Everspace 2 is deze maand eindelijk speelbaar

Met 2020 achter de rug en nog steeds in het midden van de pandemie, halen sommige ontwikkelaars van videogames hun uitgestelde schema in. Dit is het geval met de Rockfish-games, die het afgelopen jaar de lancering van Everspace 2 twee keer hebben uitgesteld. De release van Cyberpunk 2077 was de laatste oorzaak voor de vertraging van de nieuwe open-wereld space shooter, maar deze zal deze maand eindelijk op de PC beschikbaar komen. Everspace 2 komt op 18 januari binnen en hoewel het spel nog een lange weg te gaan heeft op het gebied van ontwikkeling, verwacht het succes van de Kickstarter-campagne die het spel financierde dat het spel vrij populair zal zijn.

 

 

Ontwikkelaar Rockfish Games heeft commentaar gegeven op de inhoud die beschikbaar is in Everspace 2 wanneer het spel zijn reis door Early Access begint, en het lijkt erop dat spelers die besluiten om het spel te kopen toegang zullen hebben tot ongeveer 25 uur spelplezier. Rockfish CEO Michael Schade gaat in een verklaring in detail in op de inhoud:


Natuurlijk is het spel nog lang niet uitgespeeld. Bovenop de twee-sterren systemen, zullen Everspace 2 piloten in staat zijn om te verkennen in Early Access bij de lancering, we zijn van plan om nog vier tot zes extra spelersschip subklassen te hebben naast de Interceptor, Sentinel, Striker, Gunship, en Scout bij de lancering, die geleidelijk aan worden toegevoegd op een driemaandelijkse basis. In het laatste spel zullen de spelers ook kunnen genieten van twee keer zoveel verhaalinhoud en veel waardevolle activiteiten in het eindspel.

Everspace 2 biedt je een goede dosis van ruimteverkenning en gevechten in een open wereld, en voegt ook rolspelmechanismen toe aan de mix. Als je van titels als Elite Dangerous houdt of als je een oude fan bent van de Wing Commander-serie, kan het een geweldig spel voor je zijn. Het is beschikbaar op Steam via Early Access en op GOG via het ontwikkelingsprogramma Games in Development. De definitieve versie van Everspace 2 zal naar verwachting in 2022 op de PC aankomen, maar zal worden gevolgd door de console-versies.

29.24€
EVERSPACE 2
EVERSPACE 2
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief