Instant Gaming EU
 
 

Everspace 2 heeft een nieuw sterrensysteem

Everspace 2 heeft een nieuw sterrensysteem

Het is niet alsof Everspace 2 een tekort heeft aan sterrenstelsels om te verkennen. In het spel kun je verschillende sterrenstelsels verkennen terwijl je op avontuur gaat door de diepe ruimte en met je ruimteschip deelneemt aan spannende gevechten tegen allerlei soorten vijanden. Deze single-player ruimteschip shooter met RPG en verkenningselementen heeft net een nieuwe gratis update gekregen die veel extra inhoud toevoegt, waaronder een nieuwe metgezel, een nieuwe factie, nieuwe perks, en een gloednieuwe ruimteschipklasse die je kunt gebruiken.

Wat zit er in de Khaït Nebula update?

De Khaït Nebula: Stranger Skies update voor Everspace 2 breidt het universum in het spel verder uit met het vierde sterrensysteem, de Khaït Nebula, dat spelers tal van nieuwe mogelijkheden en een nieuwe verhaallijn biedt. Enkele van je vrienden zullen je betrekken in een zoektocht naar een schat, die je door de nevel laat reizen. Je ontmoet een nieuwe metgezel, Khala de Navigator, die knooppunten door de wereld kan maken waarmee je sneller kunt reizen en extra informatie over afgelegen plaatsen kunt verzamelen. De Khaït Nevel is de thuisbasis van een nieuwe factie, de Verlossers, een groep wetenschappers en onderzoekers die als eersten naar de nevel kwamen op zoek naar aanwijzingen over De Ouden. Geobsedeerd door hun technologie en duistere krachten proberen ze nu de nevel te beheersen en op nietsvermoedende reizigers te jagen. Everspace 2 spelers hebben ook toegang tot een nieuwe ruimteschipklasse, de Vindicator. Het is een snel en wendbaar schip dat is uitgerust met drones die kunnen ontploffen om vijanden af te remmen.  

 

 

Met al die toevoegingen en veel bug fixes en tweaks is de Khaït Nebula: Stranger Skies update is nu al gratis beschikbaar voor alle Everspace 2 spelers. Ontwikkelaar Rockfish heeft ook onthuld dat de volgende update in de lente van 2022 zal verschijnen. Ze zijn van plan de verhaallijn uit te breiden en een nieuw sterrensysteem toe te voegen, nieuwe ruimteschepen, en UI en tekst taalondersteuning in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Braziliaans Portugees, Pools, Tsjechisch, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Japans, en Koreaans voor alle tot nu toe uitgebrachte inhoud.

Hoewel het spel nog in Early Access is, kun je op elk moment spelprijzen vergelijken en Everspace 2 goedkoop kopen in onze prijsvergelijker.

22.93€
EVERSPACE 2
EVERSPACE 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief