BG PPC IG EN
 
 

Everspace 2 heeft een releasedatum op consoles

Everspace 2 heeft een releasedatum op consoles

Ondanks de enorme hype voor de aanstaande release van Starfield, zijn er nog andere interessante keuzes als je op zoek bent naar een spannend avontuur in de ruimte. Sinds Everspace 2 in april uitkwam, is het in een stroomversnelling geraakt en trekt het de aandacht van steeds meer spelers. De open-wereld space shooter van ROCKFISH Games biedt spelers een solide spelervaring met veel actie en veel buit om te verzamelen terwijl je de verre uithoeken van het sterrenstelsel verkent. Het ondersteunt dit met role-playing elementen en een crafting systeem die bijdragen aan het creëren van een meeslepende ervaring die vaag doet denken aan grote klassiekers in het genre, zoals Wing Commander en Elite Dangerous.

Everspace 2 blijft maar aanhangers krijgen terwijl je dit artikel leest, en daar zijn goede redenen voor. Met een singleplayer-campagne van 30 uur, zes sterrenstelsels die je naar eigen inzicht kunt verkennen en aangrijpende ruimtegevechten, richt de game zich op het leveren van een ervaring die je keuzevrijheid benadrukt. Het spel is momenteel alleen beschikbaar op de PC, maar ontwikkelaar ROCKFISH Games is van plan om het spel binnenkort uit te breiden naar een nieuwe grens.

Everspace 2 komt eindelijk naar consoles

De ontwikkelstudio heeft de lancering van Everspace 2 op consoles aangekondigd met een persbericht dat vergezeld gaat van een video.

“With space adventure games getting more attention than ever, we’re excited to bring EVERSPACE 2 to whole new audiences on Xbox and PlayStation this August. The two years we spent in Early Access when developing for our PC launch has served us well in the lead up to our release on consoles and we’ve used the last few months well, polishing an already rock-solid foundation. Series X and PlayStation 5 players can look forward to exploring the star systems of EVERSPACE 2 supporting 60 frames per second when we launch later this summer.”

 

 

De releasedatum voor Everspace 2 op PlayStation 5 en Xbox Series is 15 augustus 2023. Natuurlijk zijn de beste deals voor Everspace 2 CD keys voor alle platforms al verkrijgbaar bij onze prijsvergelijker.

33.53€
EVERSPACE 2
EVERSPACE 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief