Ghost of Tsushima multiplayer krijgt een apart spel

Ghost of Tsushima multiplayer krijgt een apart spel

Hoewel Ghost of Tsushima bij de lancering niet in de eerste plaats over multiplayer beschikte, kreeg het door Sucker Punch ontwikkelde avontuur een heel nieuwe dimensie toen Legends eenmaal was uitgebracht. Vechten tegen de Mongoolse indringers als een eenzame samoerai die alles wat hij geloofde moet weggooien om zijn vijanden te verslaan en een gloednieuwe vechtstijl te ontwikkelen was al spannend genoeg, maar de mogelijkheid om je in de multiplayer mode te verdiepen en het plezier met andere spelers te delen in coöperatieve missies voor maximaal 4 personen bracht de gameplay naar een ander niveau. Het multiplayer gedeelte van Ghost of Tsushima, bekend als Legends wordt nu een op zichzelf staande titel en krijgt in de komende weken gloednieuwe functies.

Ghost of Tsushima Legends zal bij de lancering zijn inhoud uitbreiden met nieuwe functies, waaronder een nieuwe Rivals gameplay mode die twee paren spelers tegen elkaar zal uitspelen. Ook zal een nieuw gear mastery progressie systeem je in staat stellen je personage nog verder te ontwikkelen, en nieuwe cosmetica zal meer aanpassingsmogelijkheden toevoegen. Je kunt een blik werpen op de Rivals mode in de video hieronder.

 

 

Ghost of Tsushima Legends is op 3 september beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5, en ontwikkelaar Sucker Puch heeft al laten weten dat het in de weken na de lancering nog meer mogelijkheden aan het spel zal toevoegen, waaronder gloednieuwe multiplayer maps. Als je Ghost of Tsushima nog niet geprobeerd hebt, kan Legends een geschikte optie zijn om van de verbluffende beelden en gameplay van het spel te genieten, maar als je je wilt onderdompelen in een episch avontuur en toegang wilt hebben tot het beste van beide werelden, raden we je sterk aan het hoofdspel te halen en de single-player campagne door te spelen. Het is echt de moeite waard.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief