Instant Gaming EU
 
 

Ghost of Tsushima is nu al een grote hit op PC

Ghost of Tsushima is nu al een grote hit op PC

Zowel Sony als Microsoft maken ruimschoots gebruik van exclusieve releases om de verkoop op hun respectievelijke consoles op te pompen en Ghost of Tsushima is daar een goed voorbeeld van. De game die Sucker Punch in 2020 exclusief uitbracht op PlayStation-consoles werd een grote hit op het platform dankzij de unieke setting en spannende gameplayfuncties. In de afgelopen jaren hebben beide bedrijven echter de deur opengezet om hun exclusieve titels ook op pc uit te brengen. De markt van pc-spelers is enorm en de inkomsten die deze titels genereren worden exponentieel verhoogd als ze voor computers worden uitgebracht, zelfs als dat een paar jaar later is. In het geval van PlayStation gebeurde dat bijvoorbeeld met Horizon Zero Dawn en God of War, en nu bevestigt de recente release van Ghost of Tsushima Director's Cut dat het een goed idee had kunnen zijn om het al in 2020 op pc uit te brengen.

 

 

Aan de top

De cijfers van SteamDB laten zien dat Ghost of Tsushima Director's Cut een opmerkelijk aantal gelijktijdige spelers heeft op het platform van Valve sinds de release afgelopen donderdag. De game staat zelfs bovenaan met meer dan 75.000 gelijktijdige spelers en laat God of War, Marvel's Spider-Man Remastered en alle andere games van PlayStation-studio's achter zich.

Met een "zeer positieve" reviewscore op het platform heeft het spel geen last van de beperkte toegang tot crossplay voor pc-spelers. Het lijkt erop dat het meer meedoen aan de Legends multiplayer terwijl je alleen met PC-spelers speelt meer dan genoeg is voor de community tot nu toe. De controverse die Helldivers 2 bijna de das om deed is in dit geval niet zo'n probleem, maar we zullen nog even moeten wachten om de echte effecten te zien, want de meeste spelers proberen nog steeds de singleplayer campagne in Ghost of Tsushima Director's Cut te voltooien.

Ghost of Tsushima Director's Cut is een uitstekende port met uitstekende technische mogelijkheden op de PC waarmee spelers de grenzen kunnen verleggen op het gebied van grafische prestaties. Combineer dat met een spannend verhaal en solide gameplaymechanieken en je hebt alle sleutels tot het succes van de game op PC. Natuurlijk, als je dit spannende avontuur, waarin een enkele samoerai het opneemt tegen een heel leger van indringers op een klein Japans eiland, nog niet hebt ontdekt, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om Ghost of Tsushima Director's Cut voor de beste prijs voor PC te kopen en je klaar te maken voor de strijd.

  • Officiële website : Ghost of Tsushima
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Sucker Punch Productions
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 16 mei 2024
  •     PS4 : 17 juli 2020
  •     PS5 : 20 augustus 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief