Gollum begint zijn nieuwe avontuur in mei

Gollum begint zijn nieuwe avontuur in mei

Daedalic Entertainment heeft eindelijk de officiële releasedatum onthuld voor The Lord of the Rings: Gollum. Dit nieuwe avonturenspel geïnspireerd op het werk van J.R.R. Tolkien zal ons Midden-Aarde laten verkennen door de ogen van de gekwelde antiheld. Gollem is essentieel in het verhaal dat in de boeken wordt verteld, hoewel hij niet de hoofdpersoon is, en hij dient als schakel tussen de Hobbit en The Lord of the Rings. Daarom is hij een eigen spel waardig. 

Een epische reis

The Lord of the Rings: Gollum zal zich verdiepen in een hoofdstuk van zijn verhaal dat in de boeken kort genoemd wordt. Daarom had Daedalic alle ruimte om het spel te maken. We gaan met Gollem mee op een epische reis die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen in de Hobbit en The Lord of the Rings. Frodo is nog in de Gouw en weet nog niets van de Ring. Het verlies van zijn kostbare ring verteert Gollem en hij begint aan een reis die hem naar het hart van Mordor zal brengen. Omdat Gollum geen bijzonder efficiënte vechter is, zijn uitvluchten en vuile trucs de enige middelen om het gevaarlijke land te doorkruisen. 

 

 

Het spel heeft prachtige graphics en de gameplay is voornamelijk stealth en non-combat. Toch voelt de mogelijkheid om een onverteld deel van het verhaal te ontdekken als een heel aantrekkelijke ervaring. The Lord of the Rings: Gollum richt zich misschien niet op hectische actie zoals Middle-Earth: Shadow of Mordor en andere spellen in de franchise, maar de trage, op stealth gebaseerde gameplay past zeker bij het personage.

Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste aanbiedingen voor The Lord of the Rings: Gollum CD keys. Het spel staat gepland voor een release op 25 mei voor Pc, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : LOTR Gollum
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Daedalic Entertainment
  • Ontwikkelaar : Daedalic Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 25 mei 2023
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief