You are here
We also support
 
 
 
 

The Lord of the Rings: Gollum arriveert in september

The Lord of the Rings: Gollum arriveert in september
NEWS 25 mei 2022 11:00

Daedalic Entertainment heeft de verschijningsdatum bevestigd van The Lord of the Rings: Gollum, het nieuwste avontuur geïnspireerd op de romans van JRR Tolkien. Het spel werd een tijdje geleden aangekondigd, en een meerderheid van de fans heeft de schaarse informatie die erover werd onthuld met grote belangstelling gevolgd. Hoewel Gollem in geen van de romans een held of de hoofdpersoon is, speelt hij toch een sleutelrol in het verhaal over de Ring, en is hij een van de diepste en meest complexe personages in het verhaal. Hem belichamen in een episch avontuur is dan ook iets waartoe veel fans zich, op de een of andere manier, aangetrokken voelen. 

 

 

"The Lord of the Rings: Gollum, gebaseerd op de legendarische The Lord of the Rings trilogie van boeken van JRR Tolkien, vertelt over de belevenissen van Gollum van achter de schermen in de eerste hoofdstukken van The Fellowship of the Ring. Nadat hij zijn kostbare ring aan Bilbo Baggins verloren heeft, besluit Gollem de Nevelbergen te verlaten en aan een hachelijke reis te beginnen die hem van de kerkers van Barad-dûr naar het rijk van de Bos-elven in Mirkwood voert".

 

Het verhaal in The Lord of the Rings: Gollum verkent in detail een deel van het verhaal dat alleen in de boeken vermeld wordt: Gollem's reis na het verlies van zijn kostbaarste bezit. Ondanks zijn zwakheid en broosheid slaagt hij erin door gebieden te sluipen die geteisterd worden door Sauron's volgelingen, in een tocht die onder andere omstandigheden als een heldendaad beschouwd zou kunnen worden. Zijn verhaal volgen belooft een spannende ervaring te worden die de spelers ook in staat moet stellen zich te verdiepen in de gebroken persoonlijkheid van de kleine antiheld.

 

 

De release van het spel is gepland voor 1 september op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X|S. Je kunt de beste prijzen voor je The Lord of the Rings: Gollum PC sleutel al op onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief