The Lord of the Rings: Gollum gameplay onthuld

The Lord of the Rings: Gollum gameplay onthuld

Toen Daedalic Entertainment aankondigde dat ze een Gollum-game gingen maken, sprongen veel The Lord of the Rings-fans in spanning. De kleine hobbit is een van de belangrijkste personages in de boeken en zijn verhaal wordt gebruikt om uit te leggen hoe de ring van Sauron in de handen van Bilbo Baggings eindigt. Hij speelt een belangrijke rol in het hele verhaal en de dualiteit tussen zijn twee persoonlijkheden geeft het verhaal een heel dramatisch tintje. Daarom is hij, hoe lelijk, sluw en verraderlijk hij ook is, de perfecte protagonist voor een The Lord of the Rings videospel.

The Lord of the Rings: Gollum plaatst je in de schoenen van de Stoor hobbit als hij probeert te ontsnappen uit Barad Dur. Het bolwerk van de Dark Lord in Mordor is vergeven van allerlei kwaadaardige wezens, waaronder orcs, wargs en spinnen. Aangezien Gollem niet bepaald een vaardige strijder is, zal hij zijn best moeten doen om vijanden te ontwijken en zijn klim- en sluipvaardigheden zo goed mogelijk te gebruiken om Saurons blik te ontwijken en te ontsnappen uit deze vervloekte plek.

We hadden al eerder de kans om enkele beelden van het spel te bekijken, maar Daedalic heeft zojuist een nieuwe video gepubliceerd die gameplay-sequenties toont. Hoewel de video vrij kort is, is het meer dan genoeg om een glimp op te vangen van de omgevingen, animaties, en algemene look van The Lords of the Rings: Gollum.

 

 

Als je met Gollem mee wilt op deze hachelijke reis door Mordor, zul je nog even moeten wachten. De releasedatum van The Lord of the Rings: Gollum is nog niet bevestigd, maar als de ontwikkelaar nu al beelden van het spel laat zien, betekent dat waarschijnlijk dat het wel eens veel dichterbij zou kunnen zijn dan we denken. We kunnen niet wachten om meer te weten te komen over het spel en zijn mechanica.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief