The Lord of the Rings: Gollum stelt zijn personages voor

The Lord of the Rings: Gollum stelt zijn personages voor

The Lord of the Rings: Gollum werd een jaar geleden aangekondigd en het wordt momenteel ontwikkeld door Daedalic. De release is gepland voor 2022 op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch. Met andere woorden, iedereen zal ervan kunnen genieten.

The Lord of the Rings: Gollum zal fans opnieuw meenemen in de fantasiewereld die Tolkien schiep. Andere spellen gebaseerd op de Lord of the Rings saga zijn in het verleden uitgebracht, maar geen enkel heeft nog de ervaring geboden waarvan je zult kunnen genieten in The Lord of the Rings: Gollum, waarin, zoals de naam al doet vermoeden, het personage van Gollum centraal zal staan, met al zijn complexiteit en nuance. We hebben al een paar beelden van het spel gezien, en zelfs een gameplay video, maar nu kunnen we iets meer te weten komen over het spel. Harald Riegler, producer bij Daedalic, onthult enkele interessante gegevens in een nieuwe video.

 


In het bijzonder ontdekken we nieuwe omgevingen. In de eerste gameplay video zagen we inderdaad alleen Mordor. Maar The Lord of the Rings: Gollum zal ons een verscheidenheid aan omgevingen bieden om te verkennen, waaronder de mijnen van Moria en het Woud van Grote Angst, of Zwarte Woud. We kunnen ook zien hoe Gollem zich door die omgevingen voortbeweegt, wat bevestigt wat we al wisten: The Lord of the Rings: Gollum is een avonturen- en infiltratiespel met parkour-achtige bewegingen die doen denken aan titels als Prince of Persia of Styx. Het laatste detail dat in deze video onthuld wordt is niet het minst belangrijke, want we ontdekken enkele van de emblematische personages die in het spel aanwezig zullen zijn, namelijk de Mond van Sauron, wiens gezicht we kunnen zien, evenals Thranduil de koning van de elfen, en Gandalf. 

Hoewel dit alles zeker genoeg is om de monden van de fans te laten watertanden, zullen we nog even geduld moeten hebben tot we in 2022 eindelijk kunnen genieten van The Lord of the Rings: Gollum in 2022. Er zijn nog veel dingen over het spel te ontdekken vóór de release, en we kunnen niet wachten om je erover te vertellen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : LOTR Gollum
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Daedalic Entertainment
  • Ontwikkelaar : Daedalic Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 25 mei 2023
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief