Kinguin advent rest
 
 

The Lord of the Rings: Gollum onthult Kostbare Editie

The Lord of the Rings: Gollum onthult Kostbare Editie

Het is bijna tijd voor een reis terug naar Midden Aarde met de lancering van The Lord of the Rings: Gollum deze mei. Deze keer zul je de wereld zien door de ogen van een van de meest interessante antagonisten van de franchise, wiens hobby's broedermoord en het verzamelen van vervloekte sieraden zijn. Bekijk de Gollum pre-order trailer hier:

 

 

Het spel krijgt twee versies, de Standard Edition en de Precious Edition. De laatste heeft meer in petto voor hardcore Tolkienfans. Ten eerste is er een lore compendium dat meer informatie over locaties en personages ontsluit naarmate je verder komt in het spel. Je krijgt ook de officiële soundtrack en een Art Expedition app met 100 schetsen en details achter de schermen over het maken van het spel. Tot slot wordt het spel geleverd met een Elvish voice pack, zodat je elf personages kunt horen spreken in hun moedertaal Sindarijn, een van de talen die Tolkien voor de boeken bedacht. Als je liever alleen het een of het ander krijgt, kun je deze DLC's ook buiten de Precious Edition aanschaffen. 

Ontwikkeld door Daedelic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum volgt het titulaire personage door een reis die zich afspeelt vóór The Lord of the Rings en zijn noodlottige ontmoeting met Frodo en Sam. Het begint in de vesting Barad-Dur in Mordor, waar Gollem aan zijn gevangenschap moet ontsnappen, en voert ons door heel Midden-Aarde, waar hij zowel goede als kwade personages ontmoet. Gollem is geen vechter, dus zijn gameplay zal zich richten op stealth en parkeren om vijanden en obstakels te ontwijken.

The Lord of the Rings: Gollum lanceert op 25 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC, met een Nintendo Switch-versie die op een later tijdstip komt. Je kunt een The Lord of the Rings: Gollum PS5 sleutel voor de beste prijzen bij onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : LOTR Gollum
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Daedalic Entertainment
  • Ontwikkelaar : Daedalic Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 25 mei 2023
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief