You are here
We also support
 
 
 
 

Gotham Knights Trailer onthult Society of Villains

Gotham Knights Trailer onthult Society of Villains
NEWS 18 okt. 2021 15:00

Nog een opmerkelijk spel dat tijdens de DC Fandome van het weekend een trailer uit heeft is Gotham Knights, Warner Brothers Montreal's RPG spel waarin de beschermelingen van Batman een rol spelen: Nightwing (Dick Grayson), Robin (Tim Drake), Red Hood (Jason Todd), en Batgirl (Barbara Gordon). 

 

 

Hoewel het begint met de premisse dat Batman dood is en de Batcave aan stukken is geblazen, is Gotham Knights in feite NIET verbonden met de Arkham spelreeks - het staat op zichzelf. Het verhaal begint met Bruce Wayne die een voorgeprogrammeerde video naar zijn proteges en sidekicks stuurt, waarin hij een Code Black afgeeft. Nu zowel Batman als Commissaris Gordon dood zijn, is Gotham in handen van vier leden van de Bat Family.

Gotham Knights is een open-wereld RPG waarin je van het ene personage op het andere kunt overschakelen tussen de vier helden. Elk heeft zijn eigen unieke vermogens: Robin kan teleporteren door toegang te krijgen tot de Watchtower satelliet, terwijl Batgirl kan zweven en veel van Batman's tactieken kan gebruiken. Vermoedelijk heeft Nightwing trucjes met zijn escrimastokken en Red Hood met zijn arsenaal aan geweren. Batman's trouwe butler, Alfred, en GCPD kapitein Renee Montoya bieden ondersteuning.

Terwijl de Gotham Knights het op moeten nemen tegen Batman's schurkengalerij, met onder andere Mr. Freeze en de Penguin, is de meest geduchte vijand voor hen het Hof van Uilen. In de strips is het Hof een gevaarlijk genootschap dat bestaat uit de oudste en rijkste families van Gotham. Hun Illuminati-achtige invloed stelt hen in staat zowel de hoge maatschappij van Gotham City als de criminele onderwereld te manipuleren, en hun wil wordt afgedwongen door hun leger supersoldaten, Talons genaamd. 

 

 

Wanneer komt Gotham Knights uit?

Oorspronkelijk was de release van Gotham Knights gepland voor 2021, maar deze is verschoven naar ergens in 2022. Het komt uit voor de PC, PS5, en Xbox Series X. Houd deze ruimte in de gaten voor meer nieuws en de beste prijzen voor Gotham Knights.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief