Vijftien dagen gratis spelletjes vor de PC

Vijftien dagen gratis spelletjes vor de PC

De feestdagen zijn al begonnen en het is al kerstdag, althans in de Epic Games Store. De winkel van de makers van Fortnite heeft ons allemaal gewend aan één of meerdere games die we elke week gratis kunnen claimen. Ondanks het populaire geloof zijn dit niet allemaal indie of slechte spellen, en de lijst met spellen die dit jaar gratis beschikbaar zijn, kan als behoorlijk fatsoenlijk worden beschouwd en bevat zelfs enkele spellen die net zijn gelanceerd, zoals A Total War Saga: Troy. Maar het lijkt erop dat het niet genoeg is, en ze zijn een nieuw evenement begonnen waarin we de komende twee weken elke dag een ander gratis spel kunnen krijgen.

Er is de afgelopen dagen veel gespeculeerd over welke spellen op de lijst zouden komen te staan. Een soortgelijk evenement vond vorig jaar plaats, dus veel mensen hebben geprobeerd te raden wat er zou gebeuren. Er was zelfs een neppe lijst die gefilterd werd op sociale media, maar het bleek een neppe lijst te zijn zodra het eerste spel beschikbaar kwam, omdat het niet op de neppe lijst stond. Cities Skylines is nu beschikbaar en zal vandaag worden vervangen door een ander verrassingsspel. Het enige wat je hoeft te doen is de Epic Games Store te bezoeken en het zal permanent van jou zijn nadat je bent ingelogd met je account en het hebt opgeëist. Natuurlijk moet je dagelijks teruggaan naar de winkel om te zien welke nieuwe gratis game er beschikbaar is en om het te claimen als je het leuk vindt.

 

 

Cities Skylines is een stadssimulatiespel waarmee je je eigen stedelijke omgeving kunt ontwerpen, bouwen en beheren. Beginnend met een vrij klein stuk grond, kun je allerlei infrastructuren en gebouwen bouwen. Naarmate je stad blijft groeien, zul je meer bouwmogelijkheden vrijmaken en zul je te maken krijgen met complexere aspecten van stedelijk management.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief