Cities: Skylines schetst zijn definitieve inhoud

Cities: Skylines schetst zijn definitieve inhoud

Cities: Skylines is een van de langstlevende stadsbouwsimulators. Niet alleen brengt het tal van spannende mogelijkheden om de stad van je dromen te creëren en je tegen uitdagende scenario's op te zetten, maar het is ook beroemd om zijn enorme aantal DLC, waarmee je het nog verder kunt uitbreiden met extra mogelijkheden en inhoud. Ontwikkelaar Colossal Order werkt al enige tijd aan het vervolg, en Cities: Skylines II zal ergens dit jaar eindelijk het levenslicht zien. De aanstaande lancering van het nieuwe spel weerhoudt de studio er echter niet van om extra DLC voor Cities: Skylines

Het einde van een tijdperk

In een recente aankondiging heeft Colossal Order alle content doorgenomen die gepland is om uit te brengen om Cities: Skylines, en het zal een flinke brok content toevoegen die nieuwe gebouwen, muziek, thematische contentpakketten en meer omvat.

De definitieve roadmap voor Cities: Skylines gaat deze maand van start met de Content Creator Packs "Shopping Malls", "Africa In Miniature", en "Sports Venues". Deze zullen nieuwe assets naar het spel brengen, waaronder gebouwen, monumenten, stadions en meer. Deze DLC zal gepaard gaan met verschillende muziekpakketten, waaronder de 80's Movies Tunes Radio, Pop Punk Radio, en Jadia Radio Stations. Mei brengt nieuwe uitbreidingsmogelijkheden met de Content Creator Packs "Industrial Evolution", "Railroads of Japan", en "Brooklyn and Queens", samen met de Piano Tunes en 90's PopRadio Stations. Om de uitbreidingsinhoud voor Cities: Skylines wordt later dit jaar een nieuwe mini-uitbreiding met vakantiethema onthuld. 
 

 

Al die inhoud zal je genoeg bezig houden in Cities: Skylines totdat het vervolg beschikbaar is. Vergeet niet dat je Cities: Skylines samen met alle uitbreidingen ervan goedkoop kunt kopen met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief