Hawaï is het perfecte scenario voor Like a Dragon: Oneindige rijkdom

Hawaï is het perfecte scenario voor Like a Dragon: Oneindige rijkdom

De geliefde Yakuza-serie staat op het punt zijn volgende deel te ontvangen en Like a Dragon: Infinite Wealth zal niet zijn zoals zijn voorgangers. Niet alleen zullen Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu de hoofdrolspelers zijn in plaats van één personage, maar het wordt ook de eerste titel in de serie waarvan het verhaal zich buiten Japan afspeelt. De fans zijn erg gewend aan de verschillende steden en districten van Japan in andere Yakuza-games, maar een compleet nieuw scenario biedt volop mogelijkheden om nieuwe plaatsen te ontdekken en ook manieren om met de omgeving om te gaan in de vorm van spannende minigames en meer.

Veel spellen in een spel

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio ging helemaal los voor Like a Dragon: Infinite Wealth. De serie is altijd al populair geweest vanwege de minigames en extra nevenactiviteiten, maar het nieuwe deel bevat er meer van dan welk vorig spel dan ook, inclusief Yakuza: Like a Dragon. Zowel Ichiban Kasuga als Kazuma Kiryu kunnen zich uitleven door deel te nemen aan een overvloed aan vrijetijdsactiviteiten terwijl ze Hawaï bezoeken. Sommige daarvan kunnen zelfs een positief effect hebben in de vorm van een tijdelijke buff of ontgrendelen alternatieve banen voor je personages.

 

 

Like a Dragon: Infinite Wealth kan zo meeslepend zijn als je maar wilt, maar het is ook erg leuk om de gekste kant ervan te ontdekken. De ontwikkelaars hebben veel moeite gedaan om alles samen te smelten tot een samenhangende ervaring die sommige fans van de klassieke Yakuza-trilogie misschien een beetje te extravagant vinden. Het valt echter niet te ontkennen dat de meer casual sfeer van Like a Dragon: Infinite Wealth ook voor ongelooflijk leuke momenten zal zorgen.

Een compleet nieuw scenario is een groot pluspunt in een avontuur met zo'n unieke stijl, en Honolulu is de perfecte keuze zoals je zult ontdekken wanneer Like a Dragon: Infinite Wealth over slechts een paar weken uitkomt. Vergeet niet onze prijsvergelijker te bezoeken om de beste aanbiedingen te bekijken om een Like a Dragon: Infinite Wealth digitaal te bestellen vóór 25 januari. Het spel zal speelbaar zijn op PC, PlayStation en Xbox.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief