Niet alles is leuk en aardig in Like a Dragon: Infinite Wealth

Niet alles is leuk en aardig in Like a Dragon: Infinite Wealth

Met een nieuw scenario dat nog nooit eerder is vertoond in de serie zal Like a Dragon: Infinite Wealth aanzienlijk anders dan zijn voorgangers. Honolulu lijkt in niets op de steden in Japan, maar er zijn genoeg nieuwe mogelijkheden om plezier te maken. Zowel Kazuma Kiryu als Ichiban Kasuga zullen veel nieuwe plaatsen bezoeken en genieten van hun vrije tijd en een reeks activiteiten. Sommige hiervan zullen hen zelfs speciale voordelen opleveren of onverwachte banen vrijspelen. Honolulu heeft echter ook een duistere kant, iets wat geen enkele ex-lid van de Yakuza zoals de hoofdrolspelers zal verbazen.

Welkom in het paradijs

Sega heeft een nieuwe Like a Dragon: Infinite Wealth video waarin je welkom wordt geheten in het paradijs. Honolulu kan inderdaad worden beschouwd als een paradijs op aarde en het eerste deel van de video bewijst dat door verschillende spectaculaire activiteiten aan het strand en exotisch uitziende plaatsen te laten zien. Maar de tweede helft van de video benadrukt dat de hoofdrolspelers ook te maken krijgen met de duistere kant van de stad. De plaatselijke maffia, gevaarlijke zaken en bruut geweld maken deel uit van Like a Dragon: Infinite Wealth. De fans van de Yakuza-serie die minder geïnteresseerd zijn in nevenactiviteiten en minigames zullen hun handen vuil kunnen maken aan ondergrondse zaken.

 

 

Like a Dragon: Infinite Wealth belooft een dualiteit van werelden te bieden die zich met elkaar vermengen tot het perfecte scenario voor een unieke ervaring. Natuurlijk zal het meer lijken op Yakuza: Like a Dragon dan enig ander spel in de serie, maar liefhebbers van de serie zullen daar niet over klagen.

De release van Like a Dragon: Infinite Wealth staat gepland voor 25 januari. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker een betrouwbare bron van de beste prijzen om een Like a Dragon: Infinite Wealth CD key voor PlayStation, Xbox en PC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief